Anasayfa


25-06-2022
İskeçe Azınlık Lisesinden rekor sayıda mezun
İskeçe Azınlık Lisesi mezuniyet töreni 24 Haziran Cuma akşamı gerçekleşti. 139 öğrenci mezun olurken, söz konusu rakamın lisenin tarihindeki en yüksek mezun sayısı olduğu belirtildi.
25 Haziran 2022 Cumartesi



İskeçe Azınlık Lisesi mezuniyet töreni 24 Haziran Cuma akşamı gerçekleşti. 139 öğrenci mezun olurken, söz konusu rakamın lisenin tarihindeki en yüksek mezun sayısı olduğu belirtildi.

Okul Aile Birliğinin öncülüğünde düzenlenen mezuniyet töreni sinevizyon gösterisi ile başladı. Okul Aile Birliği Başkanı Bingül Tuzlacı yaptığı konuşmada, mezun olan öğrenciler ve ailelerini tebrik etti.

Encümen Heyeti Başkanı Erhan Hüseyin Ali de konuşmasında, okul yöneticilerine, Okul Aile Birliği’ne ve tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Müdür Yardımcısı Evaggelia Steryanidu, Müdür Selçuk Fehmi, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin ve İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek de törende birer konuşma yaparak öğrencileri, öğretmenleri ve aileleri tebrik ettiler.

Tören sonunda 139 öğrenciye öğretmenleri tarafından diplomaları verildi.

Mezuniyet törenine, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe SİRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği yöneticileri ile okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Haberler


BTTDD Bursa Şubesinden Yıldırım Belediyesine ziyaret

DEB Partisi Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılıyor

Eyalet Eğitim Müdür Vekili Kosmidu’dan azınlık eğitimiyle ilgili yazı

Koruma altındaki 47 vahşi hayvan zehirlenerek öldürüldü

Burhan Baran’ın dokunulmazlığı kaldırıldı

Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneğinde nöbet değişimi

Mecliste yumruklu saldırı!

İnhanlı Belediyesinde içme suyu tedariki için 4 milyon euroluk proje

AEK Kadın Voleybol Takımı’nda Yunus Öçal dönemi sona erdi

Gümülcine Başkonsolosluğunda 23 Nisan coşkusu

Çöl tozu Atina’da gökyüzünü kapladı

ABD Dışişleri Bakanlığının 2023 Yunanistan İnsan Hakları Raporu yayımlandı