Anasayfa

01-07-2022
'Endurance' gemisi bir kez daha Dedeağaç'da
Dedeağaç üzerinden askeri sevkiyat sürüyor.
1 Temmuz 2022 Cuma

ABD ordusuna ait "Endurance" gemisi Dedeağaç'a geldi. Gemi, ABD ordusuna ait çok sayıda askeri araç ve mühimmat taşıyor.

NATO gücü kapsamında ABD'ye ait çok sayıda askeri araç Balkan ve Baltık ülkelerine taşınmak üzere Dedeağaç Limanı'na getirildi. ABD'ye ait "ARC Endurance" gemisi son yıllarda Dedeağaç Limanı'na üçüncü kez askeri sevkiyat için geldi. Getirilen araçların demir yolu aracılığıyla Balkan ve Baltık ülkelerine nakledilmesi bekleniyor.

Yerel basındaki haberlere göre, bu yıl ABD tarafından Dedeağaç bölgesine tarihin en büyük sevkiyatının yapılması bekleniyor. ABD'nin, Avrupa ve Balkanlar'a sevk edeceği askeri araç ve mühimmatlar için Dedeağaç Limanı'nı kullanmaya devam edeceği belirtiliyor.

Haberler


Bekir Usta Davalar Grubunun Güncel Seyri

Yunanistan’da yaşayan Türklerin sorunları İzmir’de ele alındı

İTB Gençlik Kolundan örnek dayanışma

19. Ketenlik Gençlik Festivali yönetiminden ziyaretler

Müftü İbrahim Şerif’ten Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

İTB Kadınlar Kolu kahvaltıda buluştu

Mucize Tiyatrosundan Selanik’e kültür gezisi

Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanından TİKA’ya teşekkür

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

Çiftçilerden tatil dönemi kararı: Eylemler sürecek, yollar yolculara açılacak

GTGB Başkanı Sedat Hasan’ın kayınpederi vefat etti

Eğitim camiasının değerli bir neferi öğretmen Ahmet Kavak vefat etti