Anasayfa


02-07-2022
İskeçe halk pazarının günü bayram nedeniyle değişti
Kurban bayramının birinci gününün 9 Temmuz Cumartesi olması nedeniyle, İskeçe halk pazarının bir gün önceye alındığı bildirildi. Buna göre İskeçe’de halk pazarı 8 Temmuz Cuma günü yapılacak.
2 Temmuz 2022 Cumartesi

Kurban bayramının birinci gününün 9 Temmuz Cumartesi olması nedeniyle, İskeçe halk pazarının bir gün önceye alındığı bildirildi. Buna göre İskeçe’de halk pazarı 8 Temmuz Cuma günü yapılacak.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yayımlayan İskeçe PASOK Milletvekili Burhan Baran, halk pazarıyla ilgili talebine olumlu yanıt veren İskeçe Belediye Başkanı Manolis Çepelis ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Milletvekili Burhan Baran’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Değerli soydaşlarım. 28-06-2022 tarihinde 09-07-2022 Cumartesi günü kutlayacağımız Kurban Bayramımızın İskeçe (Xanthi) halk pazarı ile aynı güne geldiğinden dolayı, hem halkımızın, hemde pazar esnafımızın mağduriyetini gidermek amacı ile, İskeçe Belediyesi Belediye Başkanı na İskeçe (Xanthi) halk pazarının 08-07-2022 cuma gününe alınmasına dair talebime ilişkin sunmuş olduğum talep dilekçem, İskeçe (Xanthi) Belediyesi Belediye Meclis toplantısında görüşülerek kabul edilmiştir. Resmi karar önümüzdeki günlerde belediye başkanı imzası ile yayınlanacaktır.

Toplumumuzun değerlerine saygı gösteren İskeçe (Xanthi) Belediyesi Belediye Başkanı Sn.Manolis Çepellis’ in şahsında, kararın onaylanmasında meclis toplantısına katılan ve kararı oybirliği ile kabul eden belediye meclis üyelerine teşekkürlerimi iletirim.”

Haberler


BTTDD Bursa Şubesinden Yıldırım Belediyesine ziyaret

DEB Partisi Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılıyor

Eyalet Eğitim Müdür Vekili Kosmidu’dan azınlık eğitimiyle ilgili yazı

Koruma altındaki 47 vahşi hayvan zehirlenerek öldürüldü

Burhan Baran’ın dokunulmazlığı kaldırıldı

Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneğinde nöbet değişimi

Mecliste yumruklu saldırı!

İnhanlı Belediyesinde içme suyu tedariki için 4 milyon euroluk proje

AEK Kadın Voleybol Takımı’nda Yunus Öçal dönemi sona erdi

Gümülcine Başkonsolosluğunda 23 Nisan coşkusu

Çöl tozu Atina’da gökyüzünü kapladı

ABD Dışişleri Bakanlığının 2023 Yunanistan İnsan Hakları Raporu yayımlandı