Anasayfa


05-07-2022
KKE milletvekilleri Kozlukebir’deki sağlık hizmetinde yaşanan sorunları meclise taşıdı
Yunanistan Komünist Partisi(KKE) milletvekilleri Leonidas Stoltidis ve Yannis Delis, Kozlukebir belediyesinde sağlık hizmetleri alanında yaşanan sorunları meclise taşıdılar.
5 Temmuz 2022 Salı

Yunanistan Komünist Partisi(KKE) milletvekilleri Leonidas Stoltidis ve Yannis Delis, Kozlukebir belediyesinde sağlık hizmetleri alanında yaşanan sorunları meclise taşıdılar.

KKE milletvekilleri Stoltidis ve Delis, Sağlık Bakanı Thanos Plevris’in yanıtlaması için sordukları soruda, Kozlukebir belediyesindeki tek ambülansın arızalı olduğunu hatırlatarak, ambülansın tamir edilmesini ve daimi kadro ile güçlendirilmesini istediler.

Belediyenin idari sınırları içinde sağlık ocağı olmadığını, bu nedenle sağlık hizmeti sunulmasında ciddi sorunlar yaşandığına dikkat çeken KKE milletvekilleri, bölgede sağlık alanındaki sorunlarının giderilmesini istediler.

Belediyenin uzak köylerinin Gümülcine Devlet Hastanesi ile Dedeağaç Üniversite Hastanesine oldukça uzak olduğuna dikkat çekilen soru önergesinde, bölgedeki tek ambülansın da arızalı olduğu için devre dışı kaldığı ifade edildi.

KKE milletvekilleri Stoltidis ve Delis, Hemetli köyündeki ambülansın tamir edilmesi için ödenek çıkartılmasını ve ambülansın kadrolu personel ile hizmet verebilir hale getirilmesini talep ettiler. Ayrıca Kozlukebir belediyesine yeni ambülans verilmesi ve belediye sınırları içinde yeni sağlık ocağının oluşturulması istendi.

Haberler


BTTDD Bursa Şubesinden Yıldırım Belediyesine ziyaret

DEB Partisi Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılıyor

Eyalet Eğitim Müdür Vekili Kosmidu’dan azınlık eğitimiyle ilgili yazı

Koruma altındaki 47 vahşi hayvan zehirlenerek öldürüldü

Burhan Baran’ın dokunulmazlığı kaldırıldı

Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneğinde nöbet değişimi

Mecliste yumruklu saldırı!

İnhanlı Belediyesinde içme suyu tedariki için 4 milyon euroluk proje

AEK Kadın Voleybol Takımı’nda Yunus Öçal dönemi sona erdi

Gümülcine Başkonsolosluğunda 23 Nisan coşkusu

Çöl tozu Atina’da gökyüzünü kapladı

ABD Dışişleri Bakanlığının 2023 Yunanistan İnsan Hakları Raporu yayımlandı