Anasayfa

05-07-2022
Şaban Bandak istifa etti!
Verilen sözlerin yerine getirilmediğini söyleyen Şaban Bandak, İskeçe Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
5 Temmuz 2022 Salı

İskeçe Belediyesinde Çevre ve Temizlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Şaban Bandak yaptığı açıklama ile başkan yardımcılığı görevinden istifa etti. Bandak, belediye başkanı Manolis Çepelis'in başkanı olduğu listeden de istifa etti. Şaban Bandak bağımsız meclis üyesi olarak görevine devam edecek.

Şaban Bandak seçim öncesi kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediğini bu sebeple de Çevre ve Temizlikten Sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevine devam edemeyeceğini vurguladı.

Konu ile ilgili olarak GÜNDEM gazetesine konuşan Şaban Bandak: "Seçim öncesi halka çok sözler verildi. Bunların yerine getirilmediğini görüyorum. Bu sözlerin yerine getirilmesi için de tüm uyarılarıma ve çağrılarıma rağmen ciddi bir gayretin olmadığı ortada. İskeçe'nin temizlik işleri konusunda belediye yönetimi tarafından gereken desteği görmedim. Ben seçim öncesi halkımıza hizmet etme sözü vermiştim. Ancak şartlar istediğim hizmeti vermeme yardımcı olmadı. Bardağı taşıran son damla ise geçtiğimiz günlerde belediyeye alınan çalışanlar konusu oldu. OAED programları çerçevesinde sezonluk olarak belediyede çalışmak üzere toplam 111 kişi alındı. Bunlardan sadece beşi benim sorumlu olduğum çevre ve temizlik bölümüne alındı. Bunların en az 40 - 50'si temizlik işlerine verilmeliydi. Çünkü bu alanda büyük ihtiyaç var. Bu şartlar altında halkıma hizmet etmem ve kendilerine verdiğim sözü tutmam çok zor olduğu için hem belediye başkan yardımcısı görevimden, hem de Manolis Çepelis'in listesinden istifa ettim. Halkımızı bağımsız meclis üyesi olarak temsil etmeye devam edeceğim." dedi.

Haberler


Mustafa Kemal Atatürk Gümülcine’de anılacak

Hafta sonu yağış geliyor

Selanik’teki Atatürk Evi 10 Kasım’a hazır

Yeni kimliklerde randevu krizi

GTGB’de ‘Yaratıcı Çocuk’ etkinliği

ABTTF’den Yunanistan’a “çifte standart” tepkisi

Danışma Kurulu heyeti YTB Başkanı Turus’u ziyaret etti

Danışma Kurulu heyeti Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüştü

Su kaynakları tehlikede: Profesör Hacibiros’tan kritik uyarı

K.E.D.E.’den Kozlukebir Belediyesine itfaiye aracı bağışı

Sinikova – Sünnetçiköy yolu için imza kampanyası

Sağlık sektörü ayakta: Doktorlar 48 saat iş bırakıyor