Anasayfa

05-07-2022
Şaban Bandak istifa etti!
Verilen sözlerin yerine getirilmediğini söyleyen Şaban Bandak, İskeçe Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
5 Temmuz 2022 Salı

İskeçe Belediyesinde Çevre ve Temizlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Şaban Bandak yaptığı açıklama ile başkan yardımcılığı görevinden istifa etti. Bandak, belediye başkanı Manolis Çepelis'in başkanı olduğu listeden de istifa etti. Şaban Bandak bağımsız meclis üyesi olarak görevine devam edecek.

Şaban Bandak seçim öncesi kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediğini bu sebeple de Çevre ve Temizlikten Sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevine devam edemeyeceğini vurguladı.

Konu ile ilgili olarak GÜNDEM gazetesine konuşan Şaban Bandak: "Seçim öncesi halka çok sözler verildi. Bunların yerine getirilmediğini görüyorum. Bu sözlerin yerine getirilmesi için de tüm uyarılarıma ve çağrılarıma rağmen ciddi bir gayretin olmadığı ortada. İskeçe'nin temizlik işleri konusunda belediye yönetimi tarafından gereken desteği görmedim. Ben seçim öncesi halkımıza hizmet etme sözü vermiştim. Ancak şartlar istediğim hizmeti vermeme yardımcı olmadı. Bardağı taşıran son damla ise geçtiğimiz günlerde belediyeye alınan çalışanlar konusu oldu. OAED programları çerçevesinde sezonluk olarak belediyede çalışmak üzere toplam 111 kişi alındı. Bunlardan sadece beşi benim sorumlu olduğum çevre ve temizlik bölümüne alındı. Bunların en az 40 - 50'si temizlik işlerine verilmeliydi. Çünkü bu alanda büyük ihtiyaç var. Bu şartlar altında halkıma hizmet etmem ve kendilerine verdiğim sözü tutmam çok zor olduğu için hem belediye başkan yardımcısı görevimden, hem de Manolis Çepelis'in listesinden istifa ettim. Halkımızı bağımsız meclis üyesi olarak temsil etmeye devam edeceğim." dedi.

Haberler


Hava trafiği krizi: Eski sistemler uçuşları geciktiriyor

Trakya Üniversitesi uluslararası öğrenci başvurularını açıyor: Tarihler belli oldu

Koyunköy Gençlik Derneği İskeçe’de Erasmus+ gençlik projesine ev sahipliği yaptı

Rodop ilinde yangın riski yüksek

YTB’den genç kalemlere çağrı

İTB kurucularından Mehmet Hilmi vefatının 95. yıl dönümünde anıldı

Balon balığının kilosuna 5,33 euro destek verilecek

Her yıl ortalama 357 kişi boğularak hayatını kaybediyor

Ketenlik Çocuk Kitap Okuma Kulübünden ’Küçük Prens’ etkinliği

Yangın söndürme helikopteri düştü

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkonsolos Aykut Ünal’a ziyaret

İskeçe’de Aşure buluşmaları başlıyor