Anasayfa

13-07-2022
Tarihi SEÇEK etkinlikleri başlıyor
Yedi asırlık tarihi SEÇEK etkinliklerinin programı belli oldu.
13 Temmuz 2022 Çarşamba



SEÇEK Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Mehrikoz köyü futbol sahasında 15-16-17 Temmuz tarihlerinde organize edilecek 2022 yılı SEÇEK Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinliklerinin programı belli oldu.

Üç gün sürecek geleneksel SEÇEK etkinlikleri 15 Temmuz 2022 Cuma günü Mevlid-i Şerif’le başlayacak. İkinci gün, farklı yarışmalar ve yağlı güreş müsabakalarının yanı sıra konserler gerçekleştirilecek. İkinci gün programı anavatan Türkiye’den ünlü sanatçı Tolga Çandar’ın konseri ile tamamlanacak.

Etkinlikleri üçüncü günün programı ise protokolün karşılanmasıyla başlayacak. Devamında ise protokol konuşmaları yapılacak. İskeçe Türk Birliği ve Gümülcine Türk Gençler Birliği Folklor ekipleri ise gösteri sunacak. Yağlı güreş müsabakaları ile devam edecek program Türkiyeli sanatçı Betül Demir’in konseri ile sona erecek.

Haberler


İskeçe Türk Birliği yeni yönetiminden Başkonsolos Aykut Ünal’a ziyaret

Brika’nın yerine Pavlakaki görevlendirildi

Santorini’de deprem riskine karşı sivil koruma tedbirleri devrede

89 yaşındaki şüpheli Patra’da yakalandı

Tarımsal destek ödemelerinde yaşanan kadastro sorunlarına yanıt geldi

Dedeağaç – Çirmen demiryolu projesinde yeni adım

Jet2 ile iş birliği: Kavala ve Taşöz’ün tanıtımı güçleniyor

Atina’daki silahlı saldırıda yeni gelişme: Aynı saldırgan ikinci noktada da ateş açtı

Sınır kuyruğunda “Erik Dalı” molası: Bekleyiş dans pistine döndü

1 Mayıs tatili öncesi trafik güvenliği önlemleri artırıldı

Yerapetritis Dibeybe ile Trablus’ta görüştü

Brika, Eyalet Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti