Anasayfa

13-07-2022
Tarihi SEÇEK etkinlikleri başlıyor
Yedi asırlık tarihi SEÇEK etkinliklerinin programı belli oldu.
13 Temmuz 2022 Çarşamba



SEÇEK Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Mehrikoz köyü futbol sahasında 15-16-17 Temmuz tarihlerinde organize edilecek 2022 yılı SEÇEK Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinliklerinin programı belli oldu.

Üç gün sürecek geleneksel SEÇEK etkinlikleri 15 Temmuz 2022 Cuma günü Mevlid-i Şerif’le başlayacak. İkinci gün, farklı yarışmalar ve yağlı güreş müsabakalarının yanı sıra konserler gerçekleştirilecek. İkinci gün programı anavatan Türkiye’den ünlü sanatçı Tolga Çandar’ın konseri ile tamamlanacak.

Etkinlikleri üçüncü günün programı ise protokolün karşılanmasıyla başlayacak. Devamında ise protokol konuşmaları yapılacak. İskeçe Türk Birliği ve Gümülcine Türk Gençler Birliği Folklor ekipleri ise gösteri sunacak. Yağlı güreş müsabakaları ile devam edecek program Türkiyeli sanatçı Betül Demir’in konseri ile sona erecek.

Haberler


Meschede’de Batı Trakya Türkleri iftar sofrasında buluştu

Müftüler Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Doğu Makedonya – Trakya’da turizm stratejisi tanıtıldı

Avcılara hayvan hastalıklarıyla mücadele için mali destek sağlanacak

Batı Trakya Türkleri Almanya’nın Viersen şehrindeki iftar sofrasında buluştu

ABTTF Başkanı Habipoğlu’ndan Spartakos Listesi’nin talebine tepki

BBC: Petrol fiyatlarındaki yükseliş Rusya ekonomisine nefes aldırabilir

Savcıdan Altın Şafak sanıklarına ‘hafifletici sebep’ yok

İhtiyaç sahiplerine yeni gıda yardımı modeli

Petrol 110 doları aştı, benzin 2 euroya dayanıyor

Türk başantrenör Yunus Öçal’dan büyük başarı

Kırköy’de soydaşlar iftar sofrasında buluştu