Anasayfa

09-03-2016
GTGB'de toplanan yardım Suriyeli mültecilere teslim edildi
Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) tarafından Suriyeli mülteciler için toplanan eşyalar, Kavala bölgesindeki Nea Karvali'de bulunan mültecilere teslim etti.
9 Mart 2016 Çarşamba

GTGB Başkanı Koray Hasan ve diğer gönüllülerin yardımıyla GTGB'de toplanan eşyalar, üç kamyonetle Kavala iline bağlı Nea Karvali'deki Fuar Merkezi'nde barındırılan Suriyeli mültecilerin kullanımına sunulmak üzere teslim edildi.

Konuyla ilgili olarak GÜNDEM'e konuşan GTGB Başkanı Koray Hasan şunları söyledi: "Suriyeli kardeşlerimize Gümülcine'de toplanan yardımları ulaştırdık. İnsanlarımız zor durumda bulunan bu kardeşlerimize yardım etmek için gönüllü bir şekilde hareket ediyor. Gösterilen ilgi ve alaka insanı duygulandırıyor. Kampta bulunan mültecilerin durumu hiç iç açıcı değil. Zor durumdalar. Götürdüğümüz yardımlar için çok sevindiler. Özellikle de kadın ve çocuklar çok sevindi. Kampanyamız bundan sonra da devam edecek. Kampanyaya katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Haberler


Tütün ve alkol satışında kimlik zorunluluğu getirildi

Sıçanlık Çayı’na sel geçidi yapılıyor

Atina yakınlarında yangın: Bazı yerleşim bölgeleri tahliye edildi

Şehit diplomat Ömer Haluk Sipahioğlu Atina’da anıldı

Halkidiki’deki orman yangınıyla ilgili bir kişi gözaltında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de ayakta alkışlandı

Kavurucu sıcaklar geliyor!

“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı