Anasayfa

04-08-2022
Batı Trakyalı Eren Osman Türkiye birincisi oldu
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Zekeriya Osman'ın ikiz çocuklarından Emre Osman Matematik Olimpiyatlarında Türkiye birincisi oldu.
4 Ağustos 2022 Perşembe

Gümülcine Belediyesine bağlı Kalfa köyünden olan Zekeriya Osman'ın ikiz çocuklarından Emre Osman ve Eren Osman bu güne kadar girdikleri her yarışmadan madalya ile döndüler.

Bu yıl 26.cısı düzenlenen Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatlarında Eren Osman Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Emre Osman ise altı öğrenciden oluşan Türkiye Matematik Olimpiyat Milli Takımına seçilerek 104 ülkeden 589 yarışmacının katılımıyla 6-16 Temmuz 2022 tarihlerinde Norveç'in başkenti Oslo'da düzenlenen 63. Uluslararası Matematik Olimpiyat yarışmasından madalya ile döndü.

Haberler


“Batı Trakya’nın Demografik Portresi” yayımlandı

Başkonsoloslukta 18 Mart ve İstiklal Marşı’nın kabulü dolayısıyla anma töreni

Altın Madenciliğine Karşı Mücadele Komitesi: “Altına hayır, sürdürülebilir kalkınmaya evet”

Atina’da taksiciler süresiz greve gitti

Koyunköy Camii’nde Kadir Gecesi programı düzenlendi

BTTDD: ‘Türkiye’de ikamet eden Batı Trakya Türklerinin aile hekimliği sorunu çözüldü’

Soydaşlar Kadir Gecesinde iftarda buluştu

2026 ENFIA vergi bildirimleri açıklandı

Selanik’te yaşayan soydaşlardan iftar programı

PASOK partisinde kongre delegeleri belli oldu

Tayinli müftülerin provokasyonuna karşı çıkan Türk azınlık temsilcileri yargı önüne çıkıyor

“Küçük Bir Oyuncak, Büyük Bir Mutluluk” projesi başarıyla tamamlandı