Anasayfa

04-08-2022
Batı Trakyalı Eren Osman Türkiye birincisi oldu
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Zekeriya Osman'ın ikiz çocuklarından Emre Osman Matematik Olimpiyatlarında Türkiye birincisi oldu.
4 Ağustos 2022 Perşembe

Gümülcine Belediyesine bağlı Kalfa köyünden olan Zekeriya Osman'ın ikiz çocuklarından Emre Osman ve Eren Osman bu güne kadar girdikleri her yarışmadan madalya ile döndüler.

Bu yıl 26.cısı düzenlenen Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatlarında Eren Osman Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Emre Osman ise altı öğrenciden oluşan Türkiye Matematik Olimpiyat Milli Takımına seçilerek 104 ülkeden 589 yarışmacının katılımıyla 6-16 Temmuz 2022 tarihlerinde Norveç'in başkenti Oslo'da düzenlenen 63. Uluslararası Matematik Olimpiyat yarışmasından madalya ile döndü.

Haberler


AB, son 10 yılda daha da yaşlandı

STK’lardan AB’ye uyarı: Yunanistan’da hukukun üstünlüğü geriliyor

İTB bayramda ‘Aile Gecesi’ne hazırlanıyor

Seçilmiş Müftülerden Yunanistan’ın “Dini Mekanlar” raporuna tepki

Çiftçiler Sintagma Meydanı’nda toplanıyor

Kosova’da ilk kez Türk Başbakan Yardımcısı

BTTDD Bursa ve İzmit şubelerinde genel kurul heyecanı

Politico anketi: Batı’da “3. Dünya Savaşı” endişesi artıyor

İskeçe’de müstakil ev çöktü, mahallede panik yaşandı

Doğu Makedonya ve Trakya’daki köprüler için iş birliği

Habipoğlu’ndan Miçotakis’in Lozan yorumuna tepki

Seyit Ali Sultan Dergâhı Postnişini Hasan Apti BAKEŞ’i ziyaret etti