Anasayfa

04-08-2022
Batı Trakyalı Eren Osman Türkiye birincisi oldu
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Zekeriya Osman'ın ikiz çocuklarından Emre Osman Matematik Olimpiyatlarında Türkiye birincisi oldu.
4 Ağustos 2022 Perşembe

Gümülcine Belediyesine bağlı Kalfa köyünden olan Zekeriya Osman'ın ikiz çocuklarından Emre Osman ve Eren Osman bu güne kadar girdikleri her yarışmadan madalya ile döndüler.

Bu yıl 26.cısı düzenlenen Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatlarında Eren Osman Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Emre Osman ise altı öğrenciden oluşan Türkiye Matematik Olimpiyat Milli Takımına seçilerek 104 ülkeden 589 yarışmacının katılımıyla 6-16 Temmuz 2022 tarihlerinde Norveç'in başkenti Oslo'da düzenlenen 63. Uluslararası Matematik Olimpiyat yarışmasından madalya ile döndü.

Haberler


GTGB Yeni Nesil Kolunun Ankara ve Konya gezisi tamamlandı

“Toplumun Sesi” listesinden iki meclis üyesi ihraç edildi

Eyalet başkan yardımcıları ve danışmanlar belirlendi

Basketbolcu Andrew Goudelock gözaltına alındı

Yeorgiadis: ’İsrail’i destekliyoruz çünkü dostumuz’

YTB Başkanı Abdülhadi Turus: “Batı Trakya deyince kalbimiz bir başka atar”

İskeçe Müftülüğünde eğitim ve kitap okuma programları sürüyor

Sağlık Bakanı Yeorgiadis’e hastane ziyaretinde protesto

İki bakandan skandal sözler, ABTTF Başkanı Habipoğlu’ndan tepki

Kavala ve Taşöz’de zincir zorunluluğu

Çiftçi eylemleri sürüyor: Atina–Selanik yolu 3 saat kapalı kalacak

Çiftçilerden Rodop milletvekili Stilyanidis’in ofisi önünde protesto