Anasayfa

11-08-2022
İskeçe Huzurevi'nde 36 kişiye koronavirüs bulaştı
İskeçe Huzurevi'nde toplu koronavirüs vakalarına rastlandı. Huzurevinde yaşayan bazı yaşlıların belirti göstermesi üzerine yapılan testler sonucunda çok sayıda kişide koronavirüs tespit edildi.
11 Ağustos 2022 Perşembe

İskeçe Huzurevi'nde toplu koronavirüs vakalarına rastlandı. Huzurevinde yaşayan bazı yaşlıların belirti göstermesi üzerine yapılan testler sonucunda çok sayıda kişide koronavirüs tespit edildi.

Testlerin sonucuna göre İskeçe Huzurevi'nde kalan 26 yaşlıda koronavirüs bulundu. Ayrıca personelden 10 kişinin de test sonucu pozitif çıktı.

Huzurevi Başkanı Yannis Papahronis konuyla ilgili yaptığı açıklamada, aldıkları tüm önlemlere rağmen virüsün huzurevine bulaştığını söyledi. Tüm hastaların semptomsuz veya hafif semptlomlarla hastalığı geçirdiğine dikkat çeken Papahronis, sadece yaşlı bir kanının tedavi amacıyla İskeçe Devlet Hastanesine kaldırıldığını ifade etti. Papahronis, ikinci bir karara kadar huzurevine ziyaretlerin de durdurulduğunu ve huzurevinde kalan yaşlılar ile personelin üç doz aşılı olduğunu belirtti.

Haberler


FUEN TAG yıllık toplantısını Üsküp’te gerçekleştirildi

Amaç bağcıyı dövmek olunca

Muhabirler Derneğinden Batı Trakyalı gazetecilerle dayanışma mesajı

İTB Gençlik Buluşmaları’nın ekim ayı konuğu Mustafa Trampa

Dedeağaç’ta Uluslararası Fotoğraf Haftası etkinliği

Kış saati uygulaması 25 Ekim’de başlıyor

Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi