Anasayfa

15-03-2016
DEB Partisi Bekirli köyünü ziyaret etti
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, 11 Mart Cuma günü Bekirli köyünü ziyaret ederek, köy halkı ile birlikte cuma namazını kıldı.
15 Mart 2016 Salı



Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş köy halkına hitaben bir konuşma yaptı. Bekirli köyünü imza kampanyası çerçevesinde ziyaret ettiğini söyleyen Genel Başkan Ali Çavuş, Batı Trakya Türk azınlığının bugüne kadar sabırla azınlık sorunlarının çözümünü beklediğini, ancak buna karşılık hükümetin azınlığı muhattap almadığını belirtti.

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizden en çok Batı Trakya Türk azınlığının etkilendiğinin altını çizen Ali Çavuş, üniversite mezunu gençlere hala kamu alanında yeteri kadar yer verilmediğini dile getirdi. Ali Çavuş köy halkına göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Başkan Ali Çavuş'a Bekirli köyü ziyaretinde, DEB Partisi Yönetim Kurulu üyesi Ramadan Duban, Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet ve Halkla İlişkiler Birimi'nden Ali Hüseyin eşlik etti.

KALKANCA KÜLTÜR DERNEÄžİ

Bu arada DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş 9 Mart Çarşamba günü Kalkanca Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kalkanca Kültür Derneği Başkanı Hasan Çakır'la görüşen Ali Çavuş Kalkanca sakinlerini yaşadığı sıkıntıları dinledi ve azınlık konuları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Haberler


İTB Gençlik Buluşmalarının konuğu İbrahim Baltalı

Aşırı sıcaklar nedeniyle açık alan çalışmaları kısıtlandı

Yunanistan yeni hava savunma sistemleri alıyor

Sıcaklarda kalbinize dikkat!

Bursa’da Batı Trakyalılardan geleneksel aşure buluşması

YTB Başkanı Turus’tan Batı Trakya’daki azınlık eğitimine ilişkin açıklama

Kosmidu’dan dikkat çeken açıklama: Türkiye Dışişlerine yanıt verdi, azınlığın temel itirazlarına değinmedi

Bakanlıktan aşırı sıcakta açık alanda çalışılmaması uyarısı

Hacıgene’den İskeçe Eski Şehir’de kaçak kazı iddialarıyla ilgili acil müdahale çağrısı

Gümülcine’de ebru sanatı atölyesi düzenlendi

Fuat Oktay’dan Batı Trakya Türk Azınlık okullarının kapatılmasına tepki

Milletvekili Hüseyin Zeybek, kapatılan okullar sorununu Eğitim Bakanlığına sordu