Anasayfa

15-03-2016
DEB Partisi: "Anavatan Türkiye'ye başsağlığı diliyor, saldırıyı lanetliyoruz"
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, Ankara'daki terör saldırısını kınadı ve Türkiye'ye başsağlığı diledi.
15 Mart 2016 Salı

Konuyla ilgili olarak DEB Partisi'nden yapılan yazılı açıklama şöyle: "13 Mart 2016 Pazar akşamı Türkiye'nin başkenti Ankara'daki Kızılay Meydanı'nda bomba yüklü araçla düzenlenen menfur terör saldırısını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Terör saldırısı sonucunda bir kez daha çok sayıda masum insan hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi de yaralanmıştır.

DEB Partisi olarak anavatan Türkiye'nin başkenti Ankara'da gerçekleştirilen bu çirkin ve hain saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Herkes gayet iyi bilmelidir ki terörle hiç bir hedefe ulaşma imkânı yoktur. Terör, masum insanlara zarar vermenin ötesine geçemez. Bu ve benzeri saldırılar karşısında tüm dünya teröre karşı kenetlenmeli ve birlikte hareket etmelidir. Herkes kendilerine çok uzak gibi görünen terörün, bir gün hiç beklenmedik bir anda kendilerini de vurabileceğinin bilincinde olmalıdır. Bu sebeple akl-ı selim tüm çevreleri ve ülkeleri teröre karşı durmaya ve birlikte hareket etmeye davet ettiğimizi kamuoyuna saygı ile duyururuz."

Haberler


Hüseyin Bandak’ı kaybettik

Miçotakis’ten çiftçilere diyalog çağrısı

Avrupa Konseyi AİHM kararlarını uygulamayan Yunanistan’ı eleştirdi

DEB Partisi’nden Grigoropulos’un ölüm yıl dönümünde açıklama

Yassıköy Belediyesi’ne TAP AG’den dördüncü araç bağışı

Encümen heyetlerine yönelik kısıtlamalar TRT ekranında

Zeybek’ten Çipras’ın siyasi sinyallerine temkinli yaklaşım

Havalimanındaki eylemci çiftçilere biber gazıyla müdahale edildi

Gümülcine’de “Yunanistan Gençlik Forumu” yapılıyor

Gümülcine Başkonsolosluğundan Türk Kahvesi Günü’ne özel etkinlik

İskeçe Azınlık Lisesi son sınıf öğrencilerinden Avrupa gezisi

Dedeağaç’ta çift ölü bulundu