Anasayfa

09-09-2022
Eşini benzin dökerek yakmak istedi!
Gümülcine'de herkesi şok eden bir olay yaşandı. 62 yaşında bir adam, 55 yaşındaki engelli eşinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi.
9 Eylül 2022 Cuma

Gümülcine'de herkesi şok eden bir olay yaşandı. 62 yaşında bir adam, 55 yaşındaki engelli eşinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi.

Söz konusu kişinin yanmaya başlayan eşini görünce alevleri söndürdüğü ve telefon ederek ambülans çağırdığı ifade edildi. Talihsiz kadının Gümülcine Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtilirken, vücudunda ciddi yanıklar olduğu ve bedeninin yüzde 60'ında yanık tespit edildiği kaydedildi.

Gümülcine Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, olayın dün (8 Eylül Perşembe) öğleden sonra yaşandığı, söz konusu kişinin eşiyle kavga ettikten sonra eşini yakmak istediği belirtildi. Şahsın polisler tarafından göz altına alındığı, konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Haberler


Sahil bölgesinde sivrisineklere karşı ilaçlama yapılacak

YDP milletvekili Vesiropulos kalp kirizi sonucu hayatını kaybetti

23 Ağustos’ta “Kara Ay” gökyüzünü karartacak

Göç Bakanlığından STK’lara yeni yaptırımlar

İşletmelere “sahte G.E.M.İ. siteleri” uyarısı

Gümülcine’de Filistin’e destek eylemi

Samsunspor ile Panathinaikos UEFA Avrupa Ligi’nde karşı karşıya geliyor

İTB Gençlik Kolundan İzmir gezisi

Gümülcine ve İskeçe hastanelerine yeni müdürler atandı

Yeni dönemde yüzme dersi zorunlu oluyor

Batı Trakya Türk Azınlığını bölme projesinde sırada ne var?

İsrail Savunma Bakanı Katz, Gazze kentini işgal planını onayladı