Anasayfa

13-09-2022
Yeni İskeçe Müftüsü, Gümülcine Müftüsünü ziyaret etti
İskeçe'nin yeni müftüsü Mustafa Trampa, müftü seçildikten sonra ilk ziyaretini Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif'e gerçekleştirdi.
13 Eylül 2022 Salı



İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, 13 Eylül Salı günü Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif'i makamında ziyaret etti.

İbrahim Şerif ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Yeni seçilen İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa ziyaretimize geldiler. Kendilerini bir kere daha tebrik ettik, başarılar diledik. Allah yar ve yardımcısı olsun."

İskeçe Müftülüğü'nden yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi: "Faziletli İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa, Gümülcine Müftüsü ve aynı zamanda Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı İbrahim Şerif'i 13 Eylül Salı günü makamında ziyaret etti. İki dini lider, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı ile ilgili meseleleri değerlendirip istişare etti."

Haberler


AB Konseyi Başkanı Costa: Avrupa enerji bağımsızlığını sağlamalı

Eyaletten kuduz aşısı açıklaması

Topsidis, Doğu Makedonya - Trakya’daki ticaret temsilcileriyle görüştü

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesinde genel kurul heyecanı

Yassıköy Belediyesinden çocuklara özel şenlik

Gümülcine’de ’Gelenekten Geleceğe’ paneli ve 23 Nisan resepsiyonu

ABTTF Bakanı Habipoğlu: “Yunanistan azınlık haklarına saygı duymuyor”

İskeçe Türk Birliği futbol takımı Kocaelispor U19 ile karşılaştı

Zeybek, İskeçe Eski Şehir’deki sorunları meclis gündemine taşıdı

Selanik’te çöp konteynerinde uyuyan evsiz son anda kurtarıldı

İskeçe Türk Birliği futbol takımından Kocaeli çıkarması

Batı Trakya Din Görevlileri Derneği Genel Kurulu yapıldı