Anasayfa

15-03-2016
Yetişkin Bayan Kur’an Kursu öğrencilerine seminer verildi
Gümülcine Müftülüğü'nden kadınlara yönelik seminer programı.
15 Mart 2016 Salı



Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü’ne bağlı olarak çalışan Yetişkin Bayan Kur’an Kursları Öğrencileri için 29 Şubat ile 15 Mart tarihleri arasında seminerli buluşma programı düzenlendi.

konuyla ilgili olarak Gümülcine Müftülüğü'nden yapılan açıklamada dokuz merkezde düzenlenen programa öğrenciler ve din adamlarının yanısıra halktan da katılım sağlandığı belirtildi.

"İdeal İnsan Olmada Sorumluluklarımız, Tercihlerimiz" başlıklı seminer programında eğitim, iyi insan, iyi Müslüman olmada ihtiyaç hissettiklerimiz ve dikkat etmemiz gerekenler, ideal aile olmada ve oluşturmada bilinmesi gerekenler ve bedenimizde bulunan kafa, kalp ve karın boşluklarını doldururken tercihlerimizin neler olması gerektiği konuları işlendi.

İlgi ile takip edilen program, Çelebiköy, Yüksek Mescit, Büyük Müsellim, Kalenderköy, Arabacıköy, Değirmendere, Mehrikoz, Büyük Derbent ve Kozlukebir Yetişkin Bayan Kur’an kurslarının ev sahipliğinde gerçekleşti.

Semineri gerçekleştiren Gümülcine Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet seminer sonrası konuyla ilgili düşüncelerini şu şekilde ifade etti: "Faydalı, verimli ve bereketli bir seminer programı gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Program vesilesi ile 40 Yetişkin Bayan Kursumuz ile buluştuk. Bine yakın öğrencimiz seminer programımızı takip etti. Geri dönüşümler bizleri mutlu etti. İlgi ve alakanın yoğun olduğu bu tür seminerlerin faydalı olduğuna ve daha sık aralıklarla tekrar edilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu süreçte bizi destekleyen Müftümüz İbrahim Şerif’e, T.C. Gümülcine Başkonsolosumuzun saygıdeğer eşleri Hülya Akıncı hanımefendiye, Muavin Konsolos Derya Ocak Hanım’a, Kur’an Kurslarımızın Murakıbı İsmail Ahmet’e, Bayan Kur’an Kurslarımızın Sorumlusu Hacer Karaali’ye, Kurs Hocalarımıza ve öğrencilerimize şükranlarımı sunuyorum."

Haberler


Efsyn Gazetesi ile İsrail Büyükelçiliği arasında Gazze haberleri krizi

Επίσκεψη «Για να μας δούνε οι φίλοι στο αλισβερίσι» (Τουρκική παροιμία που σημαίνει - Επίσκεψη «Για το θεαθήναι»)

Soydaşlar Şahin ve Dinkler’deki hatim etkinliklerinde buluştu

Santorini’de sivil koruma planı devreye alınıyor

Kozlukebir Belediyesi ‘afet bölgesi’ ilan edildi

Psikolog Alev Şakir Kozlukebir Belediyesinde göreve başladı

Yunanistan, yabancı yatırımlar üzerinde ulusal denetim mekanizması kuruyor

‘INES’ yağmur ve fırtına getiriyor

Türk ve Yunan sanatçılarından ortak konser

Eğitim koordinatörlerinden tepki: Mülteci çocukların eğitimi tehlikede

Ziraat Türkiye Kupasında zafer Galatasarayın

“Dostlar alışverişte görsün” ziyareti