Anasayfa

20-09-2022
Xanthi PAE ligden çekildi!
İskeçe'nin 55 yıllık futbol takımı ekonomik sıkıntılar nedeniyle ligden çekildi.
20 Eylül 2022 Salı

İskeçe'nin 55 yıllık futbol takımı ekonomik sıkıntılar nedeniyle ligden çekildi.

Futbol takımının sahibi ve yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, 19 Eylül Pazartesi günü Futbol Federasyonuna gönderilen yazı ile takımın Yunanistan Super League 2'den çekildiği bildirildi.

Takım yöneticilerinin yaklaşık dokuz aydır ekonomik sorunlarla uğraştıkları ve yeni bir alıcı bulunması için çaba gösterdikleri bildirildi. Tüm çabalara rağmen takımı satın alacak bir yatırımcı veya başka bir ekonomik çözüm bulunamadığı için 30 yılı aşkın bir süre Yunanistan Süper Liginde mücadele eden Xanthi PAE takımı profesyonel liglerden çekildi.

İskeçe ve Trakya'nın en başarılı futbol takımı olan Xanthi PAE, uzun yıllar Süper Ligde mücadele etmiş, aldığı başarılar sonucunda Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanmış ve Yunanistan Kupasında final oynama başarısı göstermişti.

Haberler


Felsefeci Prof. Dr. İoanna Kuçuradi yaşamını yitirdi

Rodop’ta 25,2 milyon euroluk içme suyu projeleri değerlendirme aşamasında

2. Yassıköy Gastronomi Festivali 4 Ekim’de

Şapçı’da yeni ortopedi muayenehanesi hizmete girdi

Kripto para dolandırıcılığı soruşturmasında Gümülcine bağlantısı

İsrail’in Atina Büyükelçisinin Korfu ziyaretine tepki

ABTTF, FUEN toplantısında eğitim sorunlarını gündeme getirdi

Şiddetli yağışlar güneyde etkili olmaya devam ediyor

Eyalet Meclisinden altın madeni kararına karşı ortak tutum

Zeybek: Yassıköy gişelerinde sorunlara somut çözüm yok

Balıkçılar teknelerini bağladı

Mustafa Trampa’dan Camiler ve Din Görevlileri Haftası mesajı