Anasayfa

22-09-2022
TBMM Başkanı Şentop bugün Batı Trakya'da olacak
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Batı Trakya'yı ziyaret edecek. Şentop ve beraberindeki heyet bugün (22 Eylül Perşembe) Batı Trakya'da olacak. Öğle saatlerinde Gümülcine'de olması beklenen Şentop ve beraberindekiler, Türk azınlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, azınlık temsilcileriyle görüşecek.
22 Eylül 2022 Perşembe

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Batı Trakya'yı ziyaret edecek. Şentop ve beraberindeki heyet bugün (22 Eylül Perşembe) Batı Trakya'da olacak.

Öğle saatlerinde Gümülcine'de olması beklenen TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve beraberindekiler, Türk azınlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, azınlık temsilcileriyle görüşecek.

Şentop ve beraberindeki heyet, Gümülcine'den sonra İskeçe'ye geçecek. İskeçe'de de azınlık kurumlarını ziyaret edecek olan heyetin, daha sonra Kuzey Makedonya'ya gideceği ifade edildi.

Haberler


Eski Yunan komutan Türkiye’nin bölgesel ağırlığının arttığını söyledi

1.660 üründe fiyat indirimi başlıyor

Hüseyin Zeybek’ten Yassıköy gişeleri için meclise soru önergesi

Yunanistan’da genel seçimlerde posta yoluyla oy dönemi

OPEKEPE davasında 22 sanık için mahkumiyet talebi

Atina’da Batı Nil virüsüne karşı ilaçlama

Atina’da 30 Ağustos resepsiyonu

Trampa’dan azınlık gündemine bakış

Geçmişi yaşatmak, geleceği kurmak

“Seçilmiş Müftü”den daha büyük bir mesele

Peygamberimiz ve gençlik ruhu

“Her Şeyi Bilenler” çağı