Anasayfa

22-09-2022
TBMM Başkanı Şentop bugün Batı Trakya'da olacak
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Batı Trakya'yı ziyaret edecek. Şentop ve beraberindeki heyet bugün (22 Eylül Perşembe) Batı Trakya'da olacak. Öğle saatlerinde Gümülcine'de olması beklenen Şentop ve beraberindekiler, Türk azınlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, azınlık temsilcileriyle görüşecek.
22 Eylül 2022 Perşembe

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Batı Trakya'yı ziyaret edecek. Şentop ve beraberindeki heyet bugün (22 Eylül Perşembe) Batı Trakya'da olacak.

Öğle saatlerinde Gümülcine'de olması beklenen TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve beraberindekiler, Türk azınlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, azınlık temsilcileriyle görüşecek.

Şentop ve beraberindeki heyet, Gümülcine'den sonra İskeçe'ye geçecek. İskeçe'de de azınlık kurumlarını ziyaret edecek olan heyetin, daha sonra Kuzey Makedonya'ya gideceği ifade edildi.

Haberler


Miçotakis, Litvanya Cumhurbaşkanı Nauseda ile bir araya geldi

Gümülcine, COP31 Bike Ride bisikletçilerini ağırlayacak

ABTTF Başkanlık Kurulu yaz tatili sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi

Ruşenler yakınlarında orman yangını

Salıncak Kurbanı bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi

Dr. Sadık Ahmet’in mücadelesi Ankara’da anlatıldı

Felsefeci Prof. Dr. İoanna Kuçuradi yaşamını yitirdi

Rodop’ta 25,2 milyon euroluk içme suyu projeleri değerlendirme aşamasında

2. Yassıköy Gastronomi Festivali 4 Ekim’de

Şapçı’da yeni ortopedi muayenehanesi hizmete girdi

Kripto para dolandırıcılığı soruşturmasında Gümülcine bağlantısı

İsrail’in Atina Büyükelçisinin Korfu ziyaretine tepki