Anasayfa

22-09-2022
TBMM Başkanı Şentop bugün Batı Trakya'da olacak
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Batı Trakya'yı ziyaret edecek. Şentop ve beraberindeki heyet bugün (22 Eylül Perşembe) Batı Trakya'da olacak. Öğle saatlerinde Gümülcine'de olması beklenen Şentop ve beraberindekiler, Türk azınlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, azınlık temsilcileriyle görüşecek.
22 Eylül 2022 Perşembe

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Batı Trakya'yı ziyaret edecek. Şentop ve beraberindeki heyet bugün (22 Eylül Perşembe) Batı Trakya'da olacak.

Öğle saatlerinde Gümülcine'de olması beklenen TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve beraberindekiler, Türk azınlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, azınlık temsilcileriyle görüşecek.

Şentop ve beraberindeki heyet, Gümülcine'den sonra İskeçe'ye geçecek. İskeçe'de de azınlık kurumlarını ziyaret edecek olan heyetin, daha sonra Kuzey Makedonya'ya gideceği ifade edildi.

Haberler


İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için muhteşem mezuniyet töreni

İstanbul’daki Muharrem ayı iftarına Batı Trakya’dan katılım

Hürriyet’in gündeminde Batı Trakya: ’Heybeliada’da umut, Batı Trakya’da kriz’

Yaz aylarının gelmesiyle trafik yoğunluğu arttı

ABTTF’den Çınar Camii davası kararına tepki

Dedeağaç – Midilli uçak seferleri için önemli adım

Yunanistan’da doğum oranları 2025’te geriledi

Çınar davası sanıklarından ortak açıklama

SEÇEK Derneği’nin yeni başkanı Hasan Bekirusta

Zeybek’ten Egnatia Otoyolu geçiş kartları için bakanlığa soru önergesi

İskeçe Türk Birliğinden Çamlar Denizi’nde büyük piknik etkinliği

Çınar Camii davasında mücadele mesajı: Karar istinafa götürülecek