Anasayfa

22-09-2022
TBMM Başkanı Şentop bugün Batı Trakya'da olacak
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Batı Trakya'yı ziyaret edecek. Şentop ve beraberindeki heyet bugün (22 Eylül Perşembe) Batı Trakya'da olacak. Öğle saatlerinde Gümülcine'de olması beklenen Şentop ve beraberindekiler, Türk azınlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, azınlık temsilcileriyle görüşecek.
22 Eylül 2022 Perşembe

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Batı Trakya'yı ziyaret edecek. Şentop ve beraberindeki heyet bugün (22 Eylül Perşembe) Batı Trakya'da olacak.

Öğle saatlerinde Gümülcine'de olması beklenen TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve beraberindekiler, Türk azınlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, azınlık temsilcileriyle görüşecek.

Şentop ve beraberindeki heyet, Gümülcine'den sonra İskeçe'ye geçecek. İskeçe'de de azınlık kurumlarını ziyaret edecek olan heyetin, daha sonra Kuzey Makedonya'ya gideceği ifade edildi.

Haberler


’Herkes İçin Turizm 2026-2027’ programı için başvurular başladı

Lena Zevgara, Sazlıca sahilinde sahne alacak

Rodop ilinde yangın alarmı: Ormanlara giriş yasaklandı

DMT Eyaletinde LED dönüşümü: 30,9 milyon euroluk tasarruf

Yunanistan-Türkiye Hackathonu için başvurular başladı

Sekiz yılda 480 bin dönüm yok oldu

Eski tip kimliklerle yurt dışı seyahati sona erdi

14. GAT Gençlik Festivali’nde Gümülcine tek yürek oldu

Seçek’te 672 yıllık gelenek coşkuyla yaşatıldı

Atina yakınlarında yangın söndürme çalışmaları sırasında iki helikopter çarpıştı

Refika Habipoğlu son yolculuğuna uğurlandı

73 orman yangınıyla mücadele sürüyor