Anasayfa

22-09-2022
TBMM Başkanı Şentop bugün Batı Trakya'da olacak
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Batı Trakya'yı ziyaret edecek. Şentop ve beraberindeki heyet bugün (22 Eylül Perşembe) Batı Trakya'da olacak. Öğle saatlerinde Gümülcine'de olması beklenen Şentop ve beraberindekiler, Türk azınlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, azınlık temsilcileriyle görüşecek.
22 Eylül 2022 Perşembe

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Batı Trakya'yı ziyaret edecek. Şentop ve beraberindeki heyet bugün (22 Eylül Perşembe) Batı Trakya'da olacak.

Öğle saatlerinde Gümülcine'de olması beklenen TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve beraberindekiler, Türk azınlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, azınlık temsilcileriyle görüşecek.

Şentop ve beraberindeki heyet, Gümülcine'den sonra İskeçe'ye geçecek. İskeçe'de de azınlık kurumlarını ziyaret edecek olan heyetin, daha sonra Kuzey Makedonya'ya gideceği ifade edildi.

Haberler


ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığı’nın sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor

Öğrencilerden hayat pahalılığına karşı çadırlı eylem

Egnatia Otoyolu’nda ağır tonajlı araçlara geçiş yasağı

GAT’tan doğaya anlamlı katkı

Özgür Ferhat’tan koyun ve keçi çiçeği hastalığına karşı aşılama çağrısı

FUEN Türk Azınlıkları Çalışma Grubu Üsküp’te toplanıyor

Isınma yardımı yüzde 30 artırılacak

Zeybek’ten yakacak odun dağıtımındaki eşitsizliğe tepki