Anasayfa

23-09-2022
Erdoğan'ın, 'Tripoliçe Katliamı' açıklaması Atina'yı kızdırdı
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Tripoliçe Katliamı"yla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Atina'yı kızdırdı.
23 Eylül 2022 Cuma

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Tripoliçe Katliamı"yla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Atina'yı kızdırdı.

Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "23 Eylül 1821 günü gerçekleştirilen, binlerce Müslüman Türk’ün, Arnavut kardeşlerimizin ve Yahudilerin acımasızca, barbarca katledildiği Tripoliçe Katliamı’nı unutmadık, unutmayacağız." ifadesini kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanının paylaşımı, Yunan basınında çıkan haberlerde tahrik olarak nitelendirildi.

"ONLAR BİZİ GERİDEN TAKİP EDİYOR"
Bu arada, Cuma namazını kıldığı Üsküdar’daki Hz. Ali Camii’nin çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Yunanistan'ın İletişim Başkanlığı kurulacağını duyurmasına ilişkin, "Kursun. Onun İletişim Başkanlığı var da bizim İletişim Başkanlığımız yok mu? Bizim İletişim Başkanlığımız çok daha güçlü, çok daha bu noktada dünya ile bir iletişim ağını kurdu, yürütüyor. Onlar bizi geriden, vagon onlar, takip ediyorlar." dedi.

Haberler


PASOK’ta deprem: Haris Kastanidis partiden istifa etti

Gümülcine’nin kuzeyinde taşkın riskine karşı proje tamamlandı

Yeni yardım programı haziranda başlıyor

Gümülcine’de geçici trafik düzenlemesi

İTB’den Ilıca’da Hıdırellez şenliği

Doğu Makedonya – Trakya bölgesi Varşova’da tanıtıldı

BTTDD Kadın Kollarından Hıdırellez pikniği

Yanıköy sınır yolunda trafik düzenlemesi uzatıldı

BM Özel Raportörü, İsrail’in, ’Yunanistan’ın korkularını kendi çıkarları için kullanacağını’ söyledi

Batı Trakyalı müftüler, Çavuşoğlu ailesinin düğün törenine katıldı

Güney Meriç’te Hıdırellez coşkusu

Mucize Tiyatrosunda yeni kayıt dönemi başlıyor