Anasayfa

26-09-2022
Encümenler Birliği ara genel kurulu yapıldı
Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği Derneği yıllık ara genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.
26 Eylül 2022 Pazartesi

Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği Derneği yıllık ara genel kurul toplantısını Gümülcine'deki yeni ofisinde gerçekleştirdi.

Encümenler Birliği'nin Mavromihali 10 adresindeki ofisinde 25 Eylül Pazar günü gerçekleşen ara genel kurul toplantısına Başkan Ahmet Kara'nın yanı sıra okulların Encümen Heyeti üyeleri katıldı.

Encümenler Birliği'nin sosyal medya hesabından konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Azınlık Okulları Encümenler Birliğimizin yıllık ara genel kurulu resmi açılışını en kısa sürede yapmayı planladığımız dernek lokalimizde gerçekleşti. Bir yıllık faaliyet raporunun okunduğu genel kurulda, yıllık üyelik aidatı yeniden belirlendi ve 2023 gelir gider bütçesi onaylandı. Öneri ve eleştiriler kısmında ise üyelerimizin önerileri dikkatle dinlendi. Genel kurul çalışması sonrası üyelerimizle azınlık eğitimi üzerine sohbetimiz devam etti."

Haberler


Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor