Anasayfa

26-09-2022
İskeçe ve Kavala'daki 'Yunanlılar Lisesi' dernekleri Kuzey Irak'a davet edildi
Folklor ekipleri Kuzey Irak'ın Süleymaniye kentinde gösteri sunacak.
26 Eylül 2022 Pazartesi

"Yunanlılar Lisesi Derneği" İskeçe ve Kavala şubelerine bağlı halk oyunları ekipleri, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi sınırları içinde bulunan Süleymaniye şehrine gidiyor.

Ekiplerin bölgedeki Yunanistan Başkonsolosluğu ve devlet televizyonu KURSAT tarafından davet edildiği bildirildi. Ekipler, 29 Eylül Perşembe günü Süleymaniye şehrinde, restorasyonu tamamlanan Roma dönemine ait tiyatroda gösteri sunacak.

Konuyla ilgili olarak "Yunanlılar Lisesi Derneği" tarafından yapılan açıklamada, ekiplerin bölgede sunacakları gösterilerle Yunan geleneklerini ve kültürünü tanıtacağı belirtilirken, bölgedeki kurum ve kuruluşlarla da dostluk ve iş birliği bağlantıları kuracakları ifade edildi.

Haberler


İTB Gençlik Kolundan İzmir gezisi

Gümülcine ve İskeçe hastanelerine yeni müdürler atandı

Yeni dönemde yüzme dersi zorunlu oluyor

Batı Trakya Türk Azınlığını bölme projesinde sırada ne var?

İsrail Savunma Bakanı Katz, Gazze kentini işgal planını onayladı

Kısa süreli sıcak hava dalgası geliyor

Sigortasız, muayenesiz ve vergi borcu olan araçlara ceza geliyor

ELGA yangınlardan zarar görenlere tazminat verecek

İskeçe’de Filistin halkına destek gösterisi

Taşöz’de 30 yaşındaki turist hayatını kaybetti

“Türkiye’deki Ortodoks azınlığın din ve ibadet özgürlüğüne yönelik olumlu gelişmeleri gıpta ile izliyoruz”

Eski Başbakan Karamanlis’ten Gökçeada ziyareti