Anasayfa

06-10-2022
İTB Kadınlar Kolu çay günü düzenledi
İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu, 5 Ekim Çarşamba günü birlik lokalinde geleneksel çay günü etkinliği düzenledi.
6 Ekim 2022 Perşembe

İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu, 5 Ekim Çarşamba günü birlik lokalinde geleneksel çay günü etkinliği düzenledi.

Etkinliğe Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Konsolosu Neslihan Altay, Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü Aslı Ali, İskeçe Türk Birliği Asbaşkanı Sevil Şerifoğlu, BAKEŞ Genel Müdürü Pervin Hayrullah, DEB Partisi Kadın Kolları Başkanı Duygu Mustafa, Kırköy Ova Kadınlar Kolu Başkanı Fatma Saliemin, İskece İli Türk Kadınları Kültür Derneği Başkanı Aysel Sağır, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa'nın eşi Nadire Ömer Trampa, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek’in eşi Şerife Mustafaoğlu, Konsolosluk çalışanı Ramadan Duban’ın eşi Züleyha Duban, Yassıören Derneği Kadınlar Kolu Temsilcisi Rafiye Uç, kurum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda İskeçe ve civar köylerden kadın katıldı.

Etkinliğin sunuculuğunu Kübra Osmanoğlu yaptı. Açılış konuşmasını yapan İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Zeynur Bargan, gerçekleştirdikleri buluşmanın bu dönemin ilk etkinliği olduğunu dile getirerek, etkinliklerine kadınlar için çeşitli konularda çay günleri ile devam edeceklerini belirtti. Bargan, çay etkinliğine katılan herkese teşekkür etti.

Etkinlik çerçevesinde hemşireler Elif Deli Hüseyin ve Çiler Tahsinoğlu "Evde Sağlıklı Hasta Bakımı ve Doğru Müdahale Yöntemleri" hakkında katılımcılara bilgi verdiler. Konuşmacılar, konu ile ilgili sorulan soruları da yanıtladılar.

Haberler


Kozlukebir Belediyesi’nden Çocuk Festivali

Selimiye Camii’nin açılışına Batı Trakya’dan müftüler ve soydaşlar katıldı

Yerapetritis, Sırbistan’ın AB üyeliğini desteklediklerini belirtti

24. Kiraz Festivali Bulatköy’de başladı

Avrupa Konseyi’nden Yunanistan’a Batı Trakya Türk dernekleri uyarısı: AİHM kararları hala uygulanmadı

Özgür Ferhat: “Uzun süredir yürüttüğümüz girişimler sonuç verdi”

Doğu Makedonya ve Trakya bölgesi için sağanak yağış ve dolu uyarısı

İTB Gençlik Buluşmaları devam ediyor

2026 FIFA Dünya Kupası görkemli açılış töreniyle başladı

ABTTF: “Yunanistan, önce kendi azınlık hakları sicilini düzeltmeli”

ABTTF’den Fenerbahçeliler Derneği kararına tepki

Gümülcine’de Paralimpi̇k Eğitim Parkı kurulacak