Anasayfa

08-10-2022
Başkonsolos Ömeroğlu Dolaphan köyü ile Mustafçova Belediyesini ziyaret etti
Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, İskeçe'nin Dolaphan köyünü ziyaret etti. Başkonsolos'un ziyaretinde İskeçeli azınlık temsilcileri de hazır bulundu.
8 Ekim 2022 Cumartesi

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, İskeçe'nin Dolaphan köyünü ziyaret etti. Başkonsolos'un ziyaretinde İskeçeli azınlık temsilcileri de hazır bulundu.

Başkonsolos Ömeroğlu 7 Ekim Cuma günü Dolaphan köyüne gelerek, soydaşlarla birlikte cuma namazı kıldı. Cuma namazını İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa kıldırdı. Ömeroğlu, namaz sonrasında Dolaphanlı köylülerle sohbet etme imkanı buldu ve soydaşların Mevlit kandilini kutladı. Ziyarette İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe SİRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu, DEB Partisi Başkan Yardımcısı Bahri Belço, Mustafçova eski belediye başkanı ve ana muhalefet listesi başkanı Cemil Kabza, Mustafçova belediyesi muhalefet liste başkanları Ahmet Kurt ve Önder Meçoğlu, Mustafçova Belediye Başkan Yardımcısı Ergül Kuşçu ve diğer soydaşlar hazır bulundu.

Başkonsolos Murat Ömeroğlu daha sonra Mustafçova Belediyesine geçti. Ömeroğlu ve azınlık temsilcileri burada bir süre sohbet etti. Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin ziyaretin anısına Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu'na hediye verdi.

Haberler


Hüseyin Zeybek, doğal afetlere karşı tarımsal yatırımlardaki gecikmeyi meclis gündemine taşıdı

Prof. Dr. Ömer Devecioğlu son yolculuğuna uğurlanıyor

Gümülcine Devlet Hastanesi’nin trafik bağlantısını iyileştirmek için çalışmalar başladı

2026 SEÇEK Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri programı belli oldu

Prof. Dr. Ömer Devecioğlu’nu kaybettik

Yeni sıcak hava dalgası geliyor

Kalenderköy – Kardere yolundaki kanal asfaltlama çalışmaları yakından takip ediliyor

Kozlukebir Belediyesi 24 temizlik personeli alacak

Dr. Sadık Ahmet için İzmit’te anma töreni

Gençler, kitap değerlendirme etkinliğinde bir araya geldi

ENFIA yeni yıldan itibaren değişiyor

Yeni Demokrasi liderliğini koruyor, ELAS ikinci parti