Anasayfa

10-10-2022
İskeçe Merkez Türk İlkokulunda kermes coşkusu
İskeçe Merkez Türk İlkokulu Okul Aile Birliği ve Encümen Heyeti işbirliği ile düzenlenen kermes etkinliği coşkulu bir şekilde gerçekleşti.
10 Ekim 2022 Pazartesi

İskeçe Merkez Türk İlkokulu Okul Aile Birliği ve Encümen Heyeti işbirliği ile düzenlenen kermes etkinliği coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

İskeçe Merkez Türk İlkokulu bahçesinde 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen kermese öğrenci velilerinin yanı sıra soydaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Kermesten elde edilecek gelirin öğrenciler için düzenlenecek kültür gezileri ile okulun ihtiyaçlarında kullanılacağı bildirildi.

Etkinlik, Okul Aile Birliği Başkanı Senem Ahu Topuz ve Encümen Heyeti Başkanı Hüseyin Baltacı'nın konuşmasıyla başladı. Okul öğrenci korosunun performansı ise tüm katılımcılardan büyük alkış aldı. Kermes, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan öğrenciler ise doyasıya eğlendi.

İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulu'ndaki kermese Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe milletvekilleri Hüseyin Zeybek ile Burhan Baran, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği ve Okul Encümen Heyeti Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve birçok davetli katıldı.

Haberler


AB Konseyi Başkanı Costa: Avrupa enerji bağımsızlığını sağlamalı

Eyaletten kuduz aşısı açıklaması

Topsidis, Doğu Makedonya - Trakya’daki ticaret temsilcileriyle görüştü

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesinde genel kurul heyecanı

Yassıköy Belediyesinden çocuklara özel şenlik

Gümülcine’de ’Gelenekten Geleceğe’ paneli ve 23 Nisan resepsiyonu

ABTTF Bakanı Habipoğlu: “Yunanistan azınlık haklarına saygı duymuyor”

İskeçe Türk Birliği futbol takımı Kocaelispor U19 ile karşılaştı

Zeybek, İskeçe Eski Şehir’deki sorunları meclis gündemine taşıdı

Selanik’te çöp konteynerinde uyuyan evsiz son anda kurtarıldı

İskeçe Türk Birliği futbol takımından Kocaeli çıkarması

Batı Trakya Din Görevlileri Derneği Genel Kurulu yapıldı