Anasayfa

17-10-2022
İskeçe Azınlık Lisesi öğrencilerinin düzenlediği kermese yoğun katılım
İskeçe Türk Azınlık Lisesi'nin son sınıf öğrencilerinin geleneksel olarak düzenledikleri kermes bu yıl 15 - 16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi.
17 Ekim 2022 Pazartesi



İskeçe Türk Azınlık Lisesi'nin son sınıf öğrencilerinin geleneksel olarak düzenledikleri kermes bu yıl 15 - 16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi.

15 Ekim Cumartesi ve 16 Ekim Pazar günü okulun İskeçe Aşağımahalle'de bulunan Spor Sitesi'nde düzenlenen etkinliğe veliler ve soydaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Sabahın erken saatlerinde başlayan kermeste öğrenciler tarafından çeşitli eşyalar ve yiyecekler satıldı.

Etkinlikten elde ettikleri geliri mezuniyet ve gezi organizasyonunda kullanacaklarını belirten son sınıf öğrencileri, etkinliği katılarak katkı sağlayan herkese teşekkür ettiler.

Kermese Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe Milletvekili Burhan Baran, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Aydın Ahmet, Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği Başkanı Ahmet Kara, Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi Genel Müdürü Pervin Hayrullah, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve soydaşlar katıldı.

Haberler


Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan 29 Ekim resepsiyonu

Narlıköy’de baba-oğul arasında şiddet

Batı Trakya’da karbon ayak izini azaltma etkinlikleri başlıyor

Papandreu’dan 28 Ekim törenine katılan aşırı sağcı gruba tepki

Başbakan Miçotakis Gümülcine’ye geliyor

Patra’da İsrailli turist gemisine protesto

İskeçe Belediyesi, tarihi kapalı çarşı için halkın görüşünü bekliyor

ChatGPT’de ruh sağlığı sinyalleri

Gümülcine’de Mikis Theodorakis’e 100. yıl anma konseri

İskeçe’de vatandaşları “borç silme” vaadiyle kandırdılar

Başbakan Miçotakis koronavirüse yakalandı

Mehmet Hatipoğlu’nu kaybettik