Anasayfa

16-11-2022
Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinden Ömeroğlu ve Metios'a ziyaret
Yeni kurulan Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu ve Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı Hritios Metios'u ziyaret etti.
16 Kasım 2022 Çarşamba

Yeni kurulan Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu ve Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı Hritios Metios'u ziyaret etti.

Derneğin Başkanı Mümin Hasan ve Yönetim Kurulu üyeleri 16 Haziran Çarşamba günü ilk olarak Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili olarak Başkonsolosluğun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Yeni kurulan Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneği yöneticileriyle tanışmaktan memnuniyet duyduk" ifadelerine yer verildi. Ziyarette dernek başkanı Mümin Hasan tarafından Murat Ömeroğlu'na derneğin logosunun yer aldığı bir plaket hediye edildi.

Dernek yöneticileri Başkonsolosluk ziyaretinin ardından Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios'u makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Eyalet Başkan Yardımcısı Tarkan Multaza da hazır bulundu.

Haberler


Hüseyin Zeybek, doğal afetlere karşı tarımsal yatırımlardaki gecikmeyi meclis gündemine taşıdı

Prof. Dr. Ömer Devecioğlu son yolculuğuna uğurlanıyor

Gümülcine Devlet Hastanesi’nin trafik bağlantısını iyileştirmek için çalışmalar başladı

2026 SEÇEK Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri programı belli oldu

Prof. Dr. Ömer Devecioğlu’nu kaybettik

Yeni sıcak hava dalgası geliyor

Kalenderköy – Kardere yolundaki kanal asfaltlama çalışmaları yakından takip ediliyor

Kozlukebir Belediyesi 24 temizlik personeli alacak

Dr. Sadık Ahmet için İzmit’te anma töreni

Gençler, kitap değerlendirme etkinliğinde bir araya geldi

ENFIA yeni yıldan itibaren değişiyor

Yeni Demokrasi liderliğini koruyor, ELAS ikinci parti