Anasayfa

21-11-2022
Batı Trakyalı arıcılar Muğla'da kongreye katıldı
Gümülcine'deki Çevreci Arıcılar ve Arı Sevenler Derneği, 15-19 Kasım tarihleri arasında Muğla Arıcılık ve Çam Balı kongresine katıldı.
21 Kasım 2022 Pazartesi

Gümülcine'deki Çevreci Arıcılar ve Arı Sevenler Derneği, 15-19 Kasım tarihleri arasında Muğla Arıcılık ve Çam Balı kongresine katıldı.

Türkiye'nin Marmaris ilçesinde bu yıl yedincisi düzenlenen uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi'ne Batı Trakya'dan, Çevreci Arıcılar ve Arı Sevenler Derneği Başkanı Halit Halil İbram başkanlığında 50 arı üreticisi katıldı.

Batı Trakya Çevreci Arıcılar ve Arı Sevenler Derneği Başkanı Halit Halil İbram, birçok ülkeden akademisyenin katıldığı kongrede arıcılık konusunda geniş bilgi aldıklarını belirtti. Halit Halil İbram, kongreye katılımları ile ilgili destekte bulunanlara teşekkür etti.


Haberler


AB’nin doğu sınır bölgeleri için ittifak girişimi

13 YDP’li vekilin dokunulmazlığı kaldırıldı

FUEN’den Yunanistan’a sert eleştiri

AB üyesi ülkeler arasında kamu borcu sıralamasında Yunanistan birinci

Miçotakis, Rama ile Atina’da görüştü

“Kan Ver Hayat Kurtar” kampanyasına yoğun ilgi

GTGB 10. Çocuk Şenliğine hazırlanıyor

ABTTF’den Strazburg’a çalışma ziyareti

AB’de göçmen sayısı 2025’te 64,2 milyona ulaştı

Egnatia Otoyolu’nda trafik düzenlemesi

Celal Bayar Azınlık Lisesi bir başarıya daha imza attı

MUSTAFA’YA SON VEDA