Anasayfa

22-11-2022
'Kadına Umut, Topluma Hayat' projesi devam ediyor
İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneğinin birlikte yürüttüğü "Kadına Umut, Topluma Hayat'' projesinin ikinci bilgilendirme toplantısı 23 ve 25 Kasım tarihlerinde yapılacak.
22 Kasım 2022 Salı

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneğinin birlikte yürüttüğü "Kadına Umut, Topluma Hayat'' projesinin ikinci bilgilendirme toplantısı 23 ve 25 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Proje çerçevesinde Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Dostluk Eşitlik Barış Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet ve İskeçe Müftülüğü Genel Sekreteri Emine Palazlı kadınlara yönelik sunum gerçekleştirecek.

"Kadına Umut, Topluma Hayat'' projesi, 23 Kasım Çarşamba günü İskeçe'nin Paşevik köyünde saat 16.00'da, Elmalı köyünde saat 18.00'de, Koyunköy'de ise 25 Kasım Cuma günü saat 18.30'da gerçekleşecek.


Konuyla ilgili olarak BTAYTD'nden yapılan açıklamada toplantılara tüm köy kadınlarının davetli olduğu ifade edildi.

Haberler


“Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Ezan’ı Güzel Okuma ve Tecvid Yarışması” tamamlandı

Dışişleri Bakanlığından İsrail’in Yunan vatandaşlarına yönelik uygulamasına tepki

İskeçe Türk Birliğinden piknik etkinliği

Mehrikoz’da aşure etkinliği

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinden kapatılma sürecine ilişkin bilgilendirme toplantısı

Halk Birliğinden “Telebakım” programına eleştiri

Kuraklık alarmı: 12 adada olağanüstü hal ilan edildi

Makul reddedilebilirlik: Vekil güçlerin sinsi gözdağı taktikleri

Bir gencin Real Madrid hayaline destek

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için muhteşem mezuniyet töreni

İstanbul’daki Muharrem ayı iftarına Batı Trakya’dan katılım

Hürriyet’in gündeminde Batı Trakya: ’Heybeliada’da umut, Batı Trakya’da kriz’