Anasayfa

23-11-2022
Özgür Ferhat: 'Tütüncümüzün destekçisi, taleplerinin takipçisi olacağım'
Özgür Ferhat, Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifini ziyaret etti.
23 Kasım 2022 Çarşamba

SİRİZA Rodop milletvekili adayı ve SİRİZA Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Özgür Ferhat, Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifini ziyaret etti. Ferhat, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerle göreve gelen yeni yönetim kuruluyla görüştü. Özgür Ferhat, tütün üreticilerinin her zaman destekçisi ve taleplerinin takipçisi olacağını vurguladı.

Ferhat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Yeni göreve başlayan yönetim kurulu adına bizleri kooperatif binasında ağırlayan başkan sn. Sinan Amet, kasadar sn. Vedat Salih ve Y.K. üyesi sn. Latif Latif'ten kooperatifin yürüttüğü çalışmalar ve yakın gelecekteki hedefler hakkında detaylı bilgi alma ve fikir alışverişinde bulunma fırsatımız oldu.

Tütün üretiminde gelinen son durumu, gelişmeleri ve tarafımızca alınabilecek pozitif inisiyatifleri masaya yatırdığımız toplantının oldukça verimli geçmesi, her alanda işbirliğimizin ve desteğimizin, halkımız ve üreticilerimizin yararı ve çıkarları dogrultusunda devam edeceğinin teminatıdır. Siyasi olarak kooperatifimize ve tütüncülerimize her zaman destek olmaya, sahip çıkmaya devam edeceğimizi ve haklı taleplerinin yerine getirilerek üretime devam edebilmeleri adına garantör olacağımızı belirtirim.

Başkan Sinan Amet’e, tüm yönetim kurulu üyelerine ve kooperatif çalışanlarına samimi misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, yeni dönemde görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını dilerim."

Haberler


Yunan bankalarından İstanbul’daki tarihi Zoğrafyon Rum Lisesine 500 bin euro bağış

Yunanistan düzensiz göçmenlerin geri gönderilmesine ilişkin yasa tasarısı hazırlıyor

Okul kitabında İsrail işgali altındaki çocukların yaşamını anlatan metin değiştirildi

Yeni Sol’dan OPEKEPE skandalına sert tepki

Hebilköy’de ormanlık alanda yangın

İskeçe’de ‘Piyano ve Oda Müziği’ dinletisi

İsrail’e askeri malzeme götürülmesi Pire limanında protesto edildi

Başkonsolos Ünal, 2025 Seçek Ağası ve kanaat önderlerini ağırladı

Atina’nın su kaynakları azalıyor

Yol güvenliği için dört dilde broşür

Seçek etkinliklerinin programı belli oldu

Batı Trakyalı gençler Karacaali kampında buluştu