Anasayfa

23-11-2022
Özgür Ferhat: 'Tütüncümüzün destekçisi, taleplerinin takipçisi olacağım'
Özgür Ferhat, Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifini ziyaret etti.
23 Kasım 2022 Çarşamba

SİRİZA Rodop milletvekili adayı ve SİRİZA Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Özgür Ferhat, Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifini ziyaret etti. Ferhat, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerle göreve gelen yeni yönetim kuruluyla görüştü. Özgür Ferhat, tütün üreticilerinin her zaman destekçisi ve taleplerinin takipçisi olacağını vurguladı.

Ferhat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Yeni göreve başlayan yönetim kurulu adına bizleri kooperatif binasında ağırlayan başkan sn. Sinan Amet, kasadar sn. Vedat Salih ve Y.K. üyesi sn. Latif Latif'ten kooperatifin yürüttüğü çalışmalar ve yakın gelecekteki hedefler hakkında detaylı bilgi alma ve fikir alışverişinde bulunma fırsatımız oldu.

Tütün üretiminde gelinen son durumu, gelişmeleri ve tarafımızca alınabilecek pozitif inisiyatifleri masaya yatırdığımız toplantının oldukça verimli geçmesi, her alanda işbirliğimizin ve desteğimizin, halkımız ve üreticilerimizin yararı ve çıkarları dogrultusunda devam edeceğinin teminatıdır. Siyasi olarak kooperatifimize ve tütüncülerimize her zaman destek olmaya, sahip çıkmaya devam edeceğimizi ve haklı taleplerinin yerine getirilerek üretime devam edebilmeleri adına garantör olacağımızı belirtirim.

Başkan Sinan Amet’e, tüm yönetim kurulu üyelerine ve kooperatif çalışanlarına samimi misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, yeni dönemde görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını dilerim."

Haberler


Türkiye, Yunanistan’ın müftülük uygulamalarına tepki gösterdi

Mucize Tiyatrosu Edirne’de sahneye çıkıyor

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğünden İstanbul’a kültür gezisi

Danışma Kurulundan müftülük tepkisi: “Sorun çözümsüzlüğe sürükleniyor”

11 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması istendi

Gümülcine Belediyesinden Egnatia Otoyolu şirketine sert tepki

Yerapetritis: “Türkiye ile istikrarlı ilişkiler Yunanistan’a stratejik avantaj sağlıyor”

Danışma Kurulunda yeni görev dağılımı

Başkonsolosluktan 23 Nisan’da çocuklara özel etkinlik

Fuel Pass başvurularında değişiklik

Ferhat’tan Egnatia Otoyolu için soru önergesi

’Belene Toplama Kampının Son Tutsakları’ belgesel filminin galası yapıldı