Anasayfa


23-11-2022
Özgür Ferhat: ‘Tütüncümüzün destekçisi, taleplerinin takipçisi olacağım’
Özgür Ferhat, Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifini ziyaret etti.
23 Kasım 2022 Çarşamba

SİRİZA Rodop milletvekili adayı ve SİRİZA Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Özgür Ferhat, Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifini ziyaret etti. Ferhat, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerle göreve gelen yeni yönetim kuruluyla görüştü. Özgür Ferhat, tütün üreticilerinin her zaman destekçisi ve taleplerinin takipçisi olacağını vurguladı.

Ferhat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Yeni göreve başlayan yönetim kurulu adına bizleri kooperatif binasında ağırlayan başkan sn. Sinan Amet, kasadar sn. Vedat Salih ve Y.K. üyesi sn. Latif Latif’ten kooperatifin yürüttüğü çalışmalar ve yakın gelecekteki hedefler hakkında detaylı bilgi alma ve fikir alışverişinde bulunma fırsatımız oldu.

Tütün üretiminde gelinen son durumu, gelişmeleri ve tarafımızca alınabilecek pozitif inisiyatifleri masaya yatırdığımız toplantının oldukça verimli geçmesi, her alanda işbirliğimizin ve desteğimizin, halkımız ve üreticilerimizin yararı ve çıkarları dogrultusunda devam edeceğinin teminatıdır. Siyasi olarak kooperatifimize ve tütüncülerimize her zaman destek olmaya, sahip çıkmaya devam edeceğimizi ve haklı taleplerinin yerine getirilerek üretime devam edebilmeleri adına garantör olacağımızı belirtirim.

Başkan Sinan Amet'e, tüm yönetim kurulu üyelerine ve kooperatif çalışanlarına samimi misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, yeni dönemde görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını dilerim.”

Haberler


Eyalette orman yangınlarına hazırlık toplantısı

Varufakis: ‘Almanya, İsrail’in savaş suçu işleme hakkını savunuyor’

Azınlık milletvekilleri İTB genel kuruluna katıldıkları için hedef gösterildi

İşçiler 24 saatlik genel greve gitti

ABTTF’den Strazburg’a çalışma ziyareti

İskeçe Türk Birliğinden ‘Çocuklar Eğleniyor’ etkinliği

YDP cezaevindeki Fredi Beleri’yi AP aday listesine aldı

Soğuk ve yağışlı hava geliyor

Dendias: ’Türkiye insansız hava araçlarında çok ileri adım attı’

Basın mensupları dün grevdeydi

GTGB’den geleneksel Çocuk Şenliği

Kasselakis, ABD’deki İsrail lobisi AIPAC ile görüşmesini iptal etti