Anasayfa

24-11-2022
Bulgaristanlı yerel yöneticiler Gümülcine'deydi
Bulgaristan’ın kuzey bölgesindeki belediyelerden yerel yöneticiler 23 Kasım Çarşamba günü Gümülcine Belediyesini ziyaret etti.
24 Kasım 2022 Perşembe

Bulgaristan’ın kuzey bölgesindeki belediyelerden yerel yöneticiler 23 Kasım Çarşamba günü Gümülcine Belediyesini ziyaret etti.

Gümülcine Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Bulgaristanlı konukları Belediye Başkanı Yannis Garanis’in olmaması nedeniyle Gümülcine belediye başkan yardımcıları Kimon Lehudis ve Dimitris Politiadis karşıladı. Görüşmenin samimi ve dostane bir ortamda gerçekleştiği belirtildi.

Görüşmede kalkınma, teknik bilgi alışverişi, idari konular, sağlık ve turizm alanında işbirliği konularının ele alındığı belirtildi.

İki ülke yerel yöneticileri, iş birliği konusunda her iki tarafın da yararına olacak şekilde belirli bir gündemle yeniden bir araya gelme konusunda anlaştılar.

Haberler


Danışma Kurulundan Abdullah Eren’e tebrik

İnhanlı Belediye Başkanı Mihoglu görevinden uzaklaştırıldı

TİKA Başkanlığına Abdullah Eren atandı

Tartışmalı göç yasası meclisten geçti

Gümülcine’de “Dolunaylı Gece” etkinliği düzenlendi

Srebrenitsa’daki katliamın tanığı akümülatör fabrikasına Türkiye’nin desteğiyle soykırım müzesi kuruldu

Srebrenitsa Soykırımı’nın 7 kurbanı bugün toprağa veriliyor

ABD, BM Özel Raportörü Albanese’yi yaptırım listesine aldı

Atina’da alarm: Ünlü gazetecinin oturduğu binada bomba bulundu

Gerdeme köyünde cinayet: 66 yaşındaki adam bıçaklanarak öldürüldü

Maronya Antik Tiyatrosunda unutulmaz bir konser

Olimpiakos, Arjantinli orta saha Lorenzo Scipioni’yi transfer etti