Anasayfa

01-12-2022
Garanis ile Skilakakis görüştü
Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis ve Maliye Bakan Vekili Skilakakis bölgenin kalkınması için atılacak adımları görüştü.
1 Aralık 2022 Perşembe

Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis ve Maliye Bakan Vekili Skilakakis bölgenin kalkınması için atılacak adımları görüştü.

Gümülcine Belediye binasında dün (30 Kasım Çarşamba) gerçekleşen görüşmeye Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı Dimitris Politiadis de katıldı. Görüşmede bölgenin kalkınması, Gümülcine'ye yatırımların artırılması gibi konular ele alınırken, Belediye Başkanı Garanis Bulgaristan ve Romanya'da önemli bir pazar payı olduğunu belirtti.

Maliye Bakan Vekili Skilakakis ise İyileştirme ve Direnç Fonunun sunduğu imkanlar ve maddi kaynaklar hakkında bilgi verdi.

Haberler


Hüseyin Zeybek, doğal afetlere karşı tarımsal yatırımlardaki gecikmeyi meclis gündemine taşıdı

Prof. Dr. Ömer Devecioğlu son yolculuğuna uğurlanıyor

Gümülcine Devlet Hastanesi’nin trafik bağlantısını iyileştirmek için çalışmalar başladı

2026 SEÇEK Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri programı belli oldu

Prof. Dr. Ömer Devecioğlu’nu kaybettik

Yeni sıcak hava dalgası geliyor

Kalenderköy – Kardere yolundaki kanal asfaltlama çalışmaları yakından takip ediliyor

Kozlukebir Belediyesi 24 temizlik personeli alacak

Dr. Sadık Ahmet için İzmit’te anma töreni

Gençler, kitap değerlendirme etkinliğinde bir araya geldi

ENFIA yeni yıldan itibaren değişiyor

Yeni Demokrasi liderliğini koruyor, ELAS ikinci parti