Anasayfa


02-12-2022
Türkiye Çevre Bakan Yardımcısı Birpınar’dan Gümülcine ziyareti
Türkiye Çevre Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar Gümülcine’yi ziyaret etti.
2 Aralık 2022 Cuma

Türkiye Çevre Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar Gümülcine’yi ziyaret etti. Selanik’te yapılan çevre konulu uluslararası bir toplantıya katılmak üzere Yunanistan’a gelen Birpınar dönüş yolunda Gümülcine’yi ziyaret etti.

Gümülcine’de, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’in konuğu olan Türkiye Çevre Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, Kırmahalle Camii’nde soydaşlarla birlikte Cuma namazı kıldı. Birpınar burada soydaşlarla tanışma ve sohbet etme imkanı buldu.

Müftü İbrahim Şerif sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Çevre Bakanı yardımcısı Sn. Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar iş toplantısı için geldiği Yunanistan'a dönüş yolunda Batı Trakya’ya uğrayarak cuma namazını Kırmahalle camisinde eda ederek yoluna devam etti. Allah kabul etsin.”

Türkiye Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, Gümülcine’de Türkiye’nin Gümülcine Başkonoslosluğundan Konsolos Neslihan Altay ve Muavin Konsolos Barış Çulha tarafından karşılandı. Gümülcine Başkonsolosluğunun sosyal medya hesabından yapılan payşlaşımda şunlar kaydedildi: “T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Mehmet Emin Birpınar ve beraberindeki heyetle birlikte soydaşlarımız eşliğinde Gümülcine Kırmahalle Camii'nde Cuma namazını eda ettik.”

Haberler


YDP düşüşte ancak birinciliği devam ediyor

BTTDD Bursa Şubesinden Yıldırım Belediyesine ziyaret

DEB Partisi Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılıyor

Eyalet Eğitim Müdür Vekili Kosmidu’dan azınlık eğitimiyle ilgili yazı

Koruma altındaki 47 vahşi hayvan zehirlenerek öldürüldü

Burhan Baran’ın dokunulmazlığı kaldırıldı

Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneğinde nöbet değişimi

Mecliste yumruklu saldırı!

İnhanlı Belediyesinde içme suyu için 4 milyon euroluk proje

AEK Kadın Voleybol Takımı’nda Yunus Öçal dönemi sona erdi

Gümülcine Başkonsolosluğunda 23 Nisan coşkusu

Çöl tozu Atina’da gökyüzünü kapladı