Anasayfa

07-12-2022
Ters yönde araç kullanan kadın sürücü korkuttu
Meriç iline bağlı Kumçiftliği (Orestiada) ile Dimetoka (Didimotiho) arasındaki otoyolda ters yönde araç kullanan kadın sürücü korkulu anlar yaşattı.
7 Aralık 2022 Çarşamba

Meriç iline bağlı Kumçiftliği (Orestiada) ile Dimetoka (Didimotiho) arasındaki otoyolda ters yönde araç kullanan kadın sürücü korkulu anlar yaşattı.

Basında yer alan haberlere göre, polis 5 Aralık Pazartesi akşam saatlerinde bir sürücünün ters yönde araç kullandığı yönünde çok sayıda şikayet aldı. Bunun üzerine bölgeye giden trafik birimleri, Kumçiftliği'nden Dimetoka yönüne ters yönde giden 84 yaşındaki bir kadının kullandığı aracı durdurdu.

Polislerin müdahalesi sonucunda bölgede bir kaza yaşanmazken, yaşlı kadının ters yönde araç kullandığının farkında olmadığını söylediği belirtildi.

Haberler


DMT kültür evi 2026 programını açıkladı

Yunanistan’ın eski Prensesi İrini son yolculuğuna uğurlandı

Rodop ilinde soğuk rekoru: Termometre -13,4 dereceyi gösterdi

İskeçe Müftülüğünün “Evliliğe İlk Adım” projesi devam ediyor

Hüseyin Zeybek’ten dört bakanlığa soru önergesi

İsrail Savunma Bakanı Katz Yunanistan’a geliyor

Trump’tan “Nobel” mektubu

Demircik köyünde yol tepkisi

Demircik – Bulgaristan yolu yarın trafiğe açılıyor

Batı Trakya Türk Kadın Platformundan yoğun katılımlı “Kadınlar Gecesi”

Hastanelerde grip yoğunluğu

Avukat Orhan Mehmetoğlu’nu kaybettik