Anasayfa

09-12-2022
Mainas: 'Belediyenin borçları nedeniyle okullarda elektrik kesintisi tehdidi'
Gümülcine Belediyesi Ortak Vizyon Listesi meclis üyesi Kostas Mainas, belediyenin borçları sebebiyle okulların elektrik kesintisi ile tehdit edildiğini söyledi.
9 Aralık 2022 Cuma

Gümülcine Belediyesi Ortak Vizyon Listesi meclis üyesi Kostas Mainas, belediyenin borçları sebebiyle okulların elektrik kesintisi ile tehdit edildiğini söyledi.

Mainas konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dimitris Politiadis Gümülcine Belediyesi tarihinin en büyük bütçesinin Ekonomi Komisyonu tarafından onaylanmasının mutluluğunu yaşarken, belediyenin borçları nedeniyle elektrik dairesinden yetkililer Küçükköy (Kosmio) ilkokulunu elektriğini kesmek üzere ziyaret ettiler.

Gümülcine Belediyesinin başkan Yannis Garanis'in döneminde okullar için yüz binlerce euro tutarında Kamu Enerji Şirketine (DEİ) ödenmemiş faturaları olduğundan bahsetmiş ve bunu kamuoyuna açıklamıştım.

Okul müdürlerinin bize bildirdiği üzere son aylarda buna benzer olaylar çok kez yaşandı ama belediye yönetimi borçları ödememeye devam ediyor.

Soruyu Sayın Garanis ve Sayın Politiadis'e tekrarlıyoruz: Gümülcine Belediyesinin borçları okulları elektrik kesintisi ile 'tehdit ediyor' mu?"

Haberler


Yunanistan’ı sarsan Pizza skandalı

İngiltere’den vatandaşlarına 72 saatlik acil durum hazırlığı çağrısı

Şike soruşturmasında iki muhbirden kritik ipuçları

Müftü atamalarına ABTTF’den tepki

Yunanistan’dan BM’ye Türkiye-Libya mutabakatının geçersizliğine ilişkin mektup

Hüseyin Zeybek’ten yurt dışında çalışan işçiler için vergi düzenlemesi çağrısı

Celal Bayar Lisesi öğrencisi Sema Nur’dan SAT sınavında büyük başarı

Özgür Ferhat, Rodoplu pamuk üreticilerinin zararlarını Meclise taşıdı

Patrik Vartholomeos’un 35. yılına özel ayin

Poşpoş Çayı geçidinde çalışmalar hızlandı

İTB Gençlik Buluşmaları yeni döneme başladı

Yunanistan, tayinli müftü uygulamasına devam ediyor!