Anasayfa

14-12-2022
Caner İmam, Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifini ziyaret etti
Yassıköy belediye başkan adayı Caner İmam, Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifini ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.
14 Aralık 2022 Çarşamba

Yassıköy belediye başkan adayı Caner İmam, Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifini ziyaret etti.

Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifinde yapılan seçimlerde başkan seçilen Sinan Ahmet ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Caner İmam, yeni yönetime başarılar diledi.

Caner İmam, ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bugün (13-12-2022) Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi Başkanı Sinan Ahmet ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettim. Ziyaret görüşmesinde başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılı ve verimli bir dönem geçirmelerini diledim. Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi üyelerinin ve ailelerinin verdikleri emeğin karşılığını alabilmeleri için yönetim tarafından gösterilecek her türlü çabaya ve verilecek her mücadeleye her zaman destek vereceğimi başkan ve yönetim kuruluna ilettim. Trakya bölgesinde Rodop ilinde tütün üretimi kritik bir noktadadır. Kayıtsız kalmak için zamanımız yoktur. Yeni Tarım Politikası çerçevesinde bir yandan yeni Kırsal Kalkınma Stratejik Planı hükümleri ile tütün üreticilerinin gelirlerinin güçlendirilmesi garanti altına alınmalı, diğer yandan da üretim maliyetlerini azaltacak ciddi sulama ve altyapı projeleri hayata geçirilmelidir. Her iki konu da benim ve ekip arkadaşlarım için öncelik arz etmektedir."

Haberler


Kış saati uygulaması 25 Ekim’de başlıyor

Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti