Anasayfa

28-12-2022
BTTDD Bursa Şubesinden panayır sponsorlarına teşekkür
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi, pandemi sonrası geçen yaz yeniden düzenlenen Batı Trakyalılar Panayırı ve Uluslararası Balkan Yağlı Güreş Şampiyonası sponsorlarını 23 Aralık Cuma akşamı Merinos Gölpark tesislerinde misafir etti.
28 Aralık 2022 Çarşamba



Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi, pandemi sonrası geçen yaz yeniden düzenlenen Batı Trakyalılar Panayırı ve Uluslararası Balkan Yağlı Güreş Şampiyonası sponsorlarını 23 Aralık Cuma akşamı Merinos Gölpark tesislerinde misafir etti.

BTTDD Bursa Şubesi yönetim kurulu ve Panayır Ağası Ahmet Mehmet Yuvacı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa AK Parti Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Demir, Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüsamettin Kaplan'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Eski şube başkan ve yöneticilerinin de yer aldığı gecede sponsor şirketlerin temsilcileri ve bireysel sponsorlar misafir edildi.

Sponsorlara destekleri için teşekkür ederek konuşmasına başlayan BTTDD Şube Başkanı Dr. Ali Eminlatif, Bursa’daki Batı Trakyalıların uzun zamandan beri yakaladığı birlik ve beraberliğin artarak devam edeceğinin altını çizdi.

Eminlatif, gelecek yılın panayır ağası Mehmet Güleryüz’e de hayırlı olsun dileklerini iletti.

Sponsorlara plaket verilmesinin ardından, gece Batı Trakya bölgesi müzikleriyle devam etti.

Haberler


Gökçepınar’da Ramazan bereketi, soydaşlar iftar sofrasında buluştu

Bülent Kamiloğlu’ndan Spartakos tartışmasına ilişkin açıklama

DEB Partisi: ‘Spartakos’un talebi toplumsal barışa ve huzura yönelik saldırıdır’

Danışma Kurulu Spartakos’un taleplerine tepki gösterdi

Mucize Tiyatrosu “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyununu sahneleyecek

Yunanistan, Batı Trakya’dan Bulgaristan’a hava savunma desteği sağlayabilir

Dışişleri Bakanı Yerapetritis: “Suda Üssü tehdit altında değil”

Spartakos, Gümülcine Hastanesinde Türkçenin ve başörtüsünün yasaklanmasını istiyor!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş Batı Trakya’yı ziyaret etti

Kültür Bakanlığı Yanya’daki Aslan Paşa Camiinin restorasyonunu üstleniyor

Bu ne perhiz, bu ne Lozan yorumu?

Kimliğe müdahale ve kültürel dayatma - iki olayın düşündürdükleri