Anasayfa

10-01-2023
İTB kurs öğretmenleri ve Kadınlar Kolundan Tekirdağ gezisi
İskeçe Türk Birliği (İTB) Biçki - Dikiş - Nakış ve El Sanatları Kurs öğretmenleri ile Kadınlar Kolu yöneticileri 6 - 8 Ocak tarihlerinde Tekirdağ'ı ziyaret etti.
10 Ocak 2023 Salı



İskeçe Türk Birliği (İTB) Biçki - Dikiş - Nakış ve El Sanatları Kurs öğretmenleri ile Kadınlar Kolu yöneticileri 6 - 8 Ocak tarihlerinde Tekirdağ'ı ziyaret etti.

İTB Asbaşkanı Sevil Şerifoğlu başkanlığındaki 20 kişilik grup, Tekirdağ'da resmi makamları ziyaret etti ve eğitim programına katıldı. Ekip, Kadın ve Demokrasi Merkezi (KADEM) Tekirdağ Temsilciliği tarafından organize edilen çalışma gruplarına (work shop) katılarak farklı konularda bilgi edindi.

Heyet, ilk olarak Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel tarafından kabul edildi.

İTB ekibi daha sonra Kültürel El Sanatları Atölyelerini ziyaret ederek atölye çalışmalarına katıldı. Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Tekirdağ Temsilciliğini de ziyaret eden ekip, Başkan Zeynep Şentop ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek KADEM'in çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Heyet ayrıca Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’le makamında görüştü.

İskeçeli kadınlar, Tekirdağ ziyaretinin ikinci gününde Süleymanpaşa Belediyesi Kadın Kooparatifinde (SEMEK) pazarlama üzerine bir eğitime ve Arugumi sanatı üzerine bir work shop'a katıldı.

İTB ekibi 8 Ocak Pazar günü de Tekirdağ’ın tarihi ve turistik yerlerini gezerek ziyareti tamamladı.

Ziyaret boyunca İTB ekibine, KADEM Tekirdağ Temsilciliği Başkanı Zeynep Şentop ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Haberler


DMT kültür evi 2026 programını açıkladı

Yunanistan’ın eski Prensesi İrini son yolculuğuna uğurlandı

Rodop ilinde soğuk rekoru: Termometre -13,4 dereceyi gösterdi

İskeçe Müftülüğünün “Evliliğe İlk Adım” projesi devam ediyor

Hüseyin Zeybek’ten dört bakanlığa soru önergesi

İsrail Savunma Bakanı Katz Yunanistan’a geliyor

Trump’tan “Nobel” mektubu

Demircik köyünde yol tepkisi

Demircik – Bulgaristan yolu yarın trafiğe açılıyor

Batı Trakya Türk Kadın Platformundan yoğun katılımlı “Kadınlar Gecesi”

Hastanelerde grip yoğunluğu

Avukat Orhan Mehmetoğlu’nu kaybettik