Anasayfa

24-01-2023
Büyükelçi Erciyes DEİK Yunanistan İş Konseyi'ni ziyaret etti
Türkiye'nin yeni Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes, DEİK Yunanistan İş Konseyini ziyaret etti.
24 Ocak 2023 Salı

Türkiye'nin yeni Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes, DEİK Yunanistan İş Konseyini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen toplantıda DEİK İş Konseyi, sınır kapılarının genişletilmesi ve modernizasyonu, karşılıklı ticari hacmin büyütülmesi, her iki ülkedeki iş insanları ve şirketlerin problemlerinin giderilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Büyükelçi Erciyes, iş insanlarına Türkiye Büyükelçiliğinin kapısının her zaman açık olduğunu ifade ederek, sonuç odaklı toplantıların her iki ülkeye faydalı olacağını ifade etti.

Bu arada, DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet, Türkiye'nin yeni Atina Büyükelçisi Erciyes'e yeni görevinde başarılar diledi.

Konsey toplantısına, DTİK Avrupa Başkanı ve Macaristan İş Konseyi Başkanı Suat Karakuş, DEİK Karadağ İş Konseyi Başkanı Naser Alim ve DEİK Yunanistan İş Konseyinden Koç Holding, Dardanel, Penti, Polat Holding, Ziraat Bankası şirketleri temsilcileri katıldı.

Haberler


Maronya Antik Tiyatrosunda klasik müzik konseri

Yassıköy gişelerinde meydana gelen kazayla ilgili polis açıklaması

Yassıköy gişelerinde yaşanan kazanın ardından KKE’den tepki

Adalardaki limanlar yaşlı ve yetersiz

Düğün dönüşü facia: TIR gişelerde bekleyen araçlara çarptı

Azınlığı “güçsüzleştirme stratejisi”nde yeni adım

Batı Trakya Türklerini bölme düşüncesinden vazgeçmeyen anlayış

Milli ve dini değerlerimize sahip çıkmak

Yangınlarla ilgili yasakları ihlal eden 3 kişi gözaltına alındı

Egnatia Otoyolu’nda trafik yeniden açıldı

Emeklilere 250 euroluk yardım

Egnatia Otoyolu geçici olarak trafiğe kapatıldı