Anasayfa

25-01-2023
Danışma Kurulu'ndan 29 Ocakları anma etkinliği
Batı Trakya Türk Azınlığının tarihinde bir milat oluşturan 29 Ocaklar, GTGB'de yapılacak etkinlikte ele alınacak.
25 Ocak 2023 Çarşamba

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK), 29 Ocak Milli Direniş Günü ve 29 Ocak vandalizm olaylarının yıl dönümü nedeniyle bir etkinlik düzenliyor.

"29 Ocaklar ve Yansımaları" başlığı altında yapılacak etkinlik, 29 Ocak Pazar günü Gümülcine Türk Gençler Birliği lokalinde saat 19.00’da başlayacak.

Moderatörlüğünü Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif'in yapacağı etkinlikte, konuşmacı olarak eski milletvekili Galip Galip, eski vali yardımcısı Musa Vidinli, gazeteci Hülya Emin, Dostluk Eşitlik Barış Partisi Gençlik Kolları Başkanı Burak Adil yer alacak.

Etkinlik herkese açık olarak gerçekleşecek.

Haberler


BİHLİMDER’de iftar programı

Sirkeli’de Ramazan bereketi

Sosyal yardım ödemeleri 31 Mart’ta yapılacak

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Kadir Gecesi mesajı

Batı Trakya’da azınlık okullarına kayıt çağrısı

‘Büyük Selimiye İftarı’ bir kez daha Balkanlar’ı bir araya getirdi

Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti

Mehrikoz iftarına yoğun katılım

EODY uyardı: Kızamık hâlâ yayılıyor, aşı hayati önem taşıyor

Milletvekili Konstantinopulos PASOK meclis grubundan ihraç edildi

Yunanistan Tahran Büyükelçiliğini Bakü’ye taşıyor

4 oyun, 110 oyuncu, tiyatronun adı: Mucize