Anasayfa

25-01-2023
BATÖB üyelerinden Başkonsolos Ünal'a ziyaret
Ankara'daki üniversitelerde eğitim gören Batı Trakya Öğrenci Birliği (BATÖB) üyesi öğrenciler, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal'ı makamında ziyaret etti.
25 Ocak 2023 Çarşamba

Ankara'daki üniversitelerde eğitim gören Batı Trakya Öğrenci Birliği (BATÖB) üyesi öğrenciler, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak BATÖB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Gümülcine Başkonsolosumuz Sn. Aykut Ünal'ı makamında ziyaret ettik. BATÖB'ün faaliyetleri hakkında bilgi verdik. Batı Trakyamız hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendileri, gençlerin yer aldığı oluşumların bölgemiz için önemli olduğunu belirtti.

Faaliyetlerimizin yer aldığı tanıtım kitapçığımızı sunduk. Bu güzel günün hatırasını temsilen bir hediye takdim ettik. Bizlere desteğini ifade eden Başkonsolosumuza nazik kabulleri ve içten sohbeti için teşekkür ediyor, yeni görevinde kolaylıklar diliyoruz."

Haberler


Çınar Camii davasında kritik gün

Erdoğan–Vartholomeos görüşmesinde Heybeliada Ruhban Okulu için ’yeşil ışık’ iddiası

Caner İmam’dan İlhan Ahmet’e yanıt: ’Spor projesi başvurusu yapıldı’

PosoKanei uygulaması hizmete girdi: Vatandaşlar market fiyatlarını karşılaştırabilecek

BTAYTD’den Eyalet Başkanı Topsidis’e nezaket ziyareti

Tine ve Kırlangıç adalarında su sıkıntısı için olağanüstü hal ilan edildi  

Zeybek’ten Tarım Bakanlığın yanıtına tepki

Çörekköy Sınır Kapısı için 15 milyon euroluk modernizasyon projesi

İskeçe’de suya zam kararı meclisten geçti

İskeçe Çınar Camii davası 18 Haziran Perşembe günü

Kızılhaçtan balon balığı uyarısı

Yargıtay kararı bozdu,Yiotopulos yeniden cezaevine gönderildi