Anasayfa

28-01-2023
Başkonsolos Ünal, Şapçılı soydaşlarla buluştu
Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Rodop iline bağlı Şapçı kasabasını ziyaret ederek buradaki soydaşlarla bir araya geldi.
28 Ocak 2023 Cumartesi

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Rodop iline bağlı Şapçı kasabasını ziyaret ederek buradaki soydaşlarla bir araya geldi.

Başkonsolos Ünal, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif'le birlikte, 27 Ocak Cuma günü Şapçı'yı ziyaret ederek soydaşlarla görüştü ve Çarşı camiinde Cuma namazını kıldı.

Ziyaretle ilgili olarak Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bugün Şapçı'da soydaşlarımızın misafiri olduk." ifadeleri yer aldı.

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif de yaptığı paylaşımda, "Bugün cuma namazını Şapçı kasabası Çarşı Camiinde eda ettik. Cemaate Üç Ayların faziletinden bahsettik, Allah kabul etsin." ifadelerine yer verdi.

Başkonsolos Aykut Ünal'a Şapçı ziyaretinde Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Şapçı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Cafer Hafız Mehmet ve Şapçı Maronya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Molla Ahmet eşlik etti.

Haberler


AB’nin doğu sınır bölgeleri için ittifak girişimi

13 YDP’li vekilin dokunulmazlığı kaldırıldı

FUEN’den Yunanistan’a sert eleştiri

AB üyesi ülkeler arasında kamu borcu sıralamasında Yunanistan birinci

Miçotakis, Rama ile Atina’da görüştü

“Kan Ver Hayat Kurtar” kampanyasına yoğun ilgi

GTGB 10. Çocuk Şenliğine hazırlanıyor

ABTTF’den Strazburg’a çalışma ziyareti

AB’de göçmen sayısı 2025’te 64,2 milyona ulaştı

Egnatia Otoyolu’nda trafik düzenlemesi

Celal Bayar Azınlık Lisesi bir başarıya daha imza attı

MUSTAFA’YA SON VEDA