Anasayfa

30-01-2023
Türkiye Milli Savunma Bakanlığı'ndan 29 Ocak paylaşımı
Batı Trakya Türk Azınlığının hak arama mücadelesinde dönüm noktası olarak kabul edilen "29 Ocak Toplumsal Dayanışma ve Milli Direniş Günü" nedeniyle anavatan Türkiye'de çok sayıda kurum, kuruluş ve siyasetçi paylaşımda bulundu.
30 Ocak 2023 Pazartesi

Batı Trakya Türk Azınlığının hak arama mücadelesinde dönüm noktası olarak kabul edilen "29 Ocak Toplumsal Dayanışma ve Milli Direniş Günü" nedeniyle anavatan Türkiye'de çok sayıda kurum, kuruluş ve siyasetçi paylaşımda bulundu.

29 Ocak paylaşımı yapan kurumlardan biri de Türkiye Milli Savunma Bakanlığı oldu. Türkiye Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "29 Ocak Milli Direniş ve Toplumsal Dayanışma Günü'nde Batı Trakya Türkü soydaşlarımızı selamlıyor, kimlik soykırımına karşı haklı mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu bildiriyoruz. Mücadelenin öncü ismi Dr. Sadık Ahmet'e Allah'tan rahmet diliyor, kendisini saygıyla anıyoruz."

Haberler


ELTA’dan şube kapatma planında değişiklik

Girit’de kanlı hesaplaşma: Ölü ve yaralılar var

Burhan Baran’dan ELTA şubelerinin kapatılmasına tepki

Gümülcine Başkonsolosluğundan 10 Kasım’a özel resim ve kompozisyon etkinliği

Yunanistan, hukukun üstünlüğünde Avrupa’da en gerilerde

Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam’dan Bakan Yardımcısı Kaçafados’a ziyaret

Celal Bayar Azınlık Lisesi son sınıf öğrencilerinden kermes

Kalp doktoru Mümin Hüseyin özel muayenehanesini açtı

Sami Toraman son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci Mehmet Hatipoğlu’na son veda

“Trakya’da çiftçiler OPEKEPE sistemindeki hatalar nedeniyle desteklerden mahrum kaldı”

Kara Kuvvetleri, İskeçe’de Seviye 1 Dron üretim birimi kurmaya yöneliyor