Anasayfa

02-02-2023
Maronya - Şapçı Belediyesinde bir günde iki istifa
Maronya - Şapçı Belediye Başkanı Dinos Haritopulos'un "Yeniden Başlangıç Listesi"nden seçilen Mustafa Karagöz ve Haralambos Karidis istifa ettiklerini açıkladılar.
2 Şubat 2023 Perşembe

Maronya - Şapçı Belediye Başkanı Dinos Haritopulos'un "Yeniden Başlangıç Listesi"nden seçilen, Mustafa Karagöz ve Haralambos Karidis istifa ettiklerinin açıkladılar.

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde, "Yeniden Başlangıç Listesi"nden aday olan ve meclis üyesi seçilen Mustafa Karagöz ve Haralambos Karidis, 2 Şubat Perşembe günü yaptıkları açıklama ile "Yeniden Başlangıç Listesi"nden istifa ettiklerini açıkladılar. Başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Mustafa Karagöz ve Haralambos Karidis, önümüzdeki seçimlere kadar bağımsız meclis üyesi olarak kalacaklarını belirttiler.

Karagöz ve Karidis yayımladıkları açıklamalarda belediye başkanını eleştirerek görüş ayrılığı yaşadıklarını belirttiler.

Haberler


DMT kültür evi 2026 programını açıkladı

Yunanistan’ın eski Prensesi İrini son yolculuğuna uğurlandı

Rodop ilinde soğuk rekoru: Termometre -13,4 dereceyi gösterdi

İskeçe Müftülüğünün “Evliliğe İlk Adım” projesi devam ediyor

Hüseyin Zeybek’ten dört bakanlığa soru önergesi

İsrail Savunma Bakanı Katz Yunanistan’a geliyor

Trump’tan “Nobel” mektubu

Demircik köyünde yol tepkisi

Demircik – Bulgaristan yolu yarın trafiğe açılıyor

Batı Trakya Türk Kadın Platformundan yoğun katılımlı “Kadınlar Gecesi”

Hastanelerde grip yoğunluğu

Avukat Orhan Mehmetoğlu’nu kaybettik