Anasayfa

09-02-2023
AB liderlerinden depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu
Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Türkiye ve Suriye’de hayatını kaybedenler için saygı duruşuyla başladı.
9 Şubat 2023 Perşembe

Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Türkiye ve Suriye’de hayatını kaybedenler için saygı duruşuyla başladı.

AB ülkelerinin liderleri, Ukrayna’ya destek, göç ve ekonomi gibi konuları ele almak üzere olağanüstü zirve toplantısında Brüksel’de bir araya geldi.

Toplantıya başkanlık eden AB Konseyi Başkanı Charles Michel’in Sözcüsü Barend Leyts, toplantının bir dakikalık saygı duruşuyla açıldığını bildirdi.

Leyts, "Olağanüstü AB Konseyi Toplantısı, Türkiye ve Suriye’yi vuran depremde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşuyla başladı." ifadesini kullandı.

Haberler


Adalardaki limanlar yaşlı ve yetersiz

Düğün dönüşü facia: TIR gişelerde bekleyen araçlara çarptı

Azınlığı “güçsüzleştirme stratejisi”nde yeni adım

Batı Trakya Türklerini bölme düşüncesinden vazgeçmeyen anlayış

Milli ve dini değerlerimize sahip çıkmak

Yangınlarla ilgili yasakları ihlal eden 3 kişi gözaltına alındı

Egnatia Otoyolu’nda trafik yeniden açıldı

Emeklilere 250 euroluk yardım

Egnatia Otoyolu geçici olarak trafiğe kapatıldı

Gümülcine - İskeçe otoyolunda feci kaza

Şiddetli sağanak ve yıldırım uyarısı

“Kişisel Nurama” için geri sayım