Anasayfa

13-02-2023
Batı Trakyalı gençlerden depremzedeler için yardım kermesleri
Batı Trakyalı gençler Türkiye'deki depremzedeler için yardım kermesleri düzenliyor. Kermeslerden elde edilecek gelir depremzedelere bağışlanacak.
13 Şubat 2023 Pazartesi



Batı Trakyalı gençler Türkiye'deki depremzedeler için yardım kermesleri düzenliyor. Kermeslerden elde edilecek gelir depremzedelere bağışlanacak.

Yardım kermeslerinden ilki 11 Şubat Cumartesi günü İskeçe iline bağlı Şahin'de düzenlendi. Şahit Eğitim ve Kültür Derneğinin gerçekleştirdiği yardım kermesi, Şahin Karaca Ayşe Kültür Merkezinde yapıldı.

Mustafçova Gençlik Derneği de Türkiye'deki depremzedeler yararına kermes gerçekleştirdi. 12 Şubat Pazar günü Mustafçova köyünde yapılan yardım kermesine Mustafçova ve civar köylerden soydaşlar katıldı.

İskeçe'ye bağlı Koyunköy'de de depremzedeler için kermes gerçekleştirildi. Köy gençlerinin organize ettiği yardım kermesi 12 Şubat Pazar günü Koyunköy Camii bahçesinde yapıldı.

Türkiye'deki depremzedeler yararına bir kermes de İskeçe'nin Ketenlik köyünde düzenlenecek. Ketenlik Gençlik Derneği sosyal medyadan yaptığı paylaşımda,18-19 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri yardım kermesinin yapılacağını duyurdu. Kermes köy girişindeki meydanda gerçekleştirilecek.

Haberler


AB’nin doğu sınır bölgeleri için ittifak girişimi

13 YDP’li vekilin dokunulmazlığı kaldırıldı

FUEN’den Yunanistan’a sert eleştiri

AB üyesi ülkeler arasında kamu borcu sıralamasında Yunanistan birinci

Miçotakis, Rama ile Atina’da görüştü

“Kan Ver Hayat Kurtar” kampanyasına yoğun ilgi

GTGB 10. Çocuk Şenliğine hazırlanıyor

ABTTF’den Strazburg’a çalışma ziyareti

AB’de göçmen sayısı 2025’te 64,2 milyona ulaştı

Egnatia Otoyolu’nda trafik düzenlemesi

Celal Bayar Azınlık Lisesi bir başarıya daha imza attı

MUSTAFA’YA SON VEDA