Anasayfa

13-02-2023
Batı Trakyalı gençlerden depremzedeler için yardım kermesleri
Batı Trakyalı gençler Türkiye'deki depremzedeler için yardım kermesleri düzenliyor. Kermeslerden elde edilecek gelir depremzedelere bağışlanacak.
13 Şubat 2023 Pazartesi



Batı Trakyalı gençler Türkiye'deki depremzedeler için yardım kermesleri düzenliyor. Kermeslerden elde edilecek gelir depremzedelere bağışlanacak.

Yardım kermeslerinden ilki 11 Şubat Cumartesi günü İskeçe iline bağlı Şahin'de düzenlendi. Şahit Eğitim ve Kültür Derneğinin gerçekleştirdiği yardım kermesi, Şahin Karaca Ayşe Kültür Merkezinde yapıldı.

Mustafçova Gençlik Derneği de Türkiye'deki depremzedeler yararına kermes gerçekleştirdi. 12 Şubat Pazar günü Mustafçova köyünde yapılan yardım kermesine Mustafçova ve civar köylerden soydaşlar katıldı.

İskeçe'ye bağlı Koyunköy'de de depremzedeler için kermes gerçekleştirildi. Köy gençlerinin organize ettiği yardım kermesi 12 Şubat Pazar günü Koyunköy Camii bahçesinde yapıldı.

Türkiye'deki depremzedeler yararına bir kermes de İskeçe'nin Ketenlik köyünde düzenlenecek. Ketenlik Gençlik Derneği sosyal medyadan yaptığı paylaşımda,18-19 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri yardım kermesinin yapılacağını duyurdu. Kermes köy girişindeki meydanda gerçekleştirilecek.

Haberler


Kozlukebir Belediyesi’nden Çocuk Festivali

Selimiye Camii’nin açılışına Batı Trakya’dan müftüler ve soydaşlar katıldı

Yerapetritis, Sırbistan’ın AB üyeliğini desteklediklerini belirtti

24. Kiraz Festivali Bulatköy’de başladı

Avrupa Konseyi’nden Yunanistan’a Batı Trakya Türk dernekleri uyarısı: AİHM kararları hala uygulanmadı

Özgür Ferhat: “Uzun süredir yürüttüğümüz girişimler sonuç verdi”

Doğu Makedonya ve Trakya bölgesi için sağanak yağış ve dolu uyarısı

İTB Gençlik Buluşmaları devam ediyor

2026 FIFA Dünya Kupası görkemli açılış töreniyle başladı

ABTTF: “Yunanistan, önce kendi azınlık hakları sicilini düzeltmeli”

ABTTF’den Fenerbahçeliler Derneği kararına tepki

Gümülcine’de Paralimpi̇k Eğitim Parkı kurulacak