Anasayfa

13-02-2023
Gümülcine'de depremzedeler için Kur'an-ı Kerim okunacak
Türkiye'de toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybedenler için Gümülcine'de kadınlar Kuran'ı Kerim okuyarak dua edecekler.
13 Şubat 2023 Pazartesi

Türkiye'de toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybedenler için Gümülcine'de kadınlar Kuran'ı Kerim okuyarak dua edecekler.

Rodop PASOK Partisi milletvekili adayı Sibel Mustafaoğlu tarafından yapılan yazılı açıklamada, 14 Şubat Salı günü Gümülcine'de yer alan Hamsah salonunda düzenlenecek olan organizasyona tüm Batı Trakyalı kadınlarının davetli olduğu belirtildi.

Sibel Mustafaoğlu'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Türkiye Cumhuriyeti'nde, 'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen, yıkıcı deprem bizleri derinden üzmüştür. Rodop ili kadınları olarak konuya hassasiyetle yaklaşarak, maddi ve manevi yardımlar haricinde yaşamlarını yitirmiş olan kardeşlerimizin ruhlarına hitaben Kur'an-ı Kerim okutacağız ve dualarımızı göndereceğiz.

14 Şubat 2023 Salı günü Gümülcine Hamsah salonunda ikindi namazını müteakip, tüm kadınlarımız davetlidir. Allah niyetlerimizi kabul eylesin."

Haberler


DYPA’dan çalışanlara eğitim programı: 750 euroya kadar destek

YTB Başkanlığına Abdulhadi Turus asaleten atandı

GAT genel kurulu 29 Mart’ta

Gökçepınar’da Ramazan bereketi, soydaşlar iftar sofrasında buluştu

Bülent Kamiloğlu’ndan Spartakos tartışmasına ilişkin açıklama

DEB Partisi: ‘Spartakos’un talebi toplumsal barışa ve huzura yönelik saldırıdır’

Danışma Kurulu Spartakos’un taleplerine tepki gösterdi

Mucize Tiyatrosu “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyununu sahneleyecek

Yunanistan, Batı Trakya’dan Bulgaristan’a hava savunma desteği sağlayabilir

Dışişleri Bakanı Yerapetritis: “Suda Üssü tehdit altında değil”

Spartakos, Gümülcine Hastanesinde Türkçenin ve başörtüsünün yasaklanmasını istiyor!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş Batı Trakya’yı ziyaret etti