Anasayfa

16-02-2023
Arnavutluk Başbakanı Edir Rama'dan depremzedelere 1 milyon euro
Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Türkiye'deki depremzedelere yardım için düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına 1 milyon euro bağışladı.
16 Şubat 2023 Perşembe

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Türkiye'deki depremzedelere yardım için düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına 1 milyon euro bağışladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkıma uğrayan 11 kentteki depremzedeler için TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8 bağış toplamak için ortak canlı yayın yaptı.

"Türkiye Tek Yürek" isimli kampanyada ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatör olarak görev aldı. Ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimlerinin de yardımlarıyla bağış toplanıyor.

1 MİLYON EURO BAÄžIŞLADI
Yardım kampanyasına katılan isimler arasında Arnavutluk Başbakanı Edi Rama da yer aldı. Rama, canlı yayına telefon ile bağlanarak ülkesi adına 1 milyon euro bağışladıklarını açıkladı.

Haberler


İTB Gençlik Buluşmalarının konuğu İbrahim Baltalı

Aşırı sıcaklar nedeniyle açık alan çalışmaları kısıtlandı

Yunanistan yeni hava savunma sistemleri alıyor

Sıcaklarda kalbinize dikkat!

Bursa’da Batı Trakyalılardan geleneksel aşure buluşması

YTB Başkanı Turus’tan Batı Trakya’daki azınlık eğitimine ilişkin açıklama

Kosmidu’dan dikkat çeken açıklama: Türkiye Dışişlerine yanıt verdi, azınlığın temel itirazlarına değinmedi

Bakanlıktan aşırı sıcakta açık alanda çalışılmaması uyarısı

Hacıgene’den İskeçe Eski Şehir’de kaçak kazı iddialarıyla ilgili acil müdahale çağrısı

Gümülcine’de ebru sanatı atölyesi düzenlendi

Fuat Oktay’dan Batı Trakya Türk Azınlık okullarının kapatılmasına tepki

Milletvekili Hüseyin Zeybek, kapatılan okullar sorununu Eğitim Bakanlığına sordu