Anasayfa

16-02-2023
Arnavutluk Başbakanı Edir Rama'dan depremzedelere 1 milyon euro
Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Türkiye'deki depremzedelere yardım için düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına 1 milyon euro bağışladı.
16 Şubat 2023 Perşembe

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Türkiye'deki depremzedelere yardım için düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına 1 milyon euro bağışladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkıma uğrayan 11 kentteki depremzedeler için TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8 bağış toplamak için ortak canlı yayın yaptı.

"Türkiye Tek Yürek" isimli kampanyada ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatör olarak görev aldı. Ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimlerinin de yardımlarıyla bağış toplanıyor.

1 MİLYON EURO BAÄžIŞLADI
Yardım kampanyasına katılan isimler arasında Arnavutluk Başbakanı Edi Rama da yer aldı. Rama, canlı yayına telefon ile bağlanarak ülkesi adına 1 milyon euro bağışladıklarını açıkladı.

Haberler


İskeçe Merkez Türk İlkokulundaki kermese yoğun ilgi

Müftü Trampa Edirne merkezli “Balkan Araştırmaları Merkezi” kurulmasını önerdi

Balkanlar’dan gelen din alimleri Edirne’de buluştu

ELTA’dan şube kapatma planında değişiklik

Girit’de kanlı hesaplaşma: Ölü ve yaralılar var

Burhan Baran’dan ELTA şubelerinin kapatılmasına tepki

Gümülcine Başkonsolosluğundan 10 Kasım’a özel resim ve kompozisyon etkinliği

Yunanistan, hukukun üstünlüğünde Avrupa’da en gerilerde

Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam’dan Bakan Yardımcısı Kaçafados’a ziyaret

Celal Bayar Azınlık Lisesi son sınıf öğrencilerinden kermes

Kalp doktoru Mümin Hüseyin özel muayenehanesini açtı

Sami Toraman son yolculuğuna uğurlandı