Batı Trakya'dan yardımlar İpsala'ya oradan da deprem bölgesine gönderiliyor
Türkiye'deki depremzedeler için Batı Trakya'dan toplanan yardım malzemeleri önce İpsala'ya, oradan da ihtiyaç olan bölgelere gönderiliyor.
16 Şubat 2023 Perşembe
Türkiye'deki depremzedeler için Batı Trakya'dan toplanan yardım malzemeleri önce İpsala'ya, oradan da ihtiyaç olan bölgelere gönderiliyor.
GÜNDEM'e konuşan İpsala İlçe Gençlik Spor Müdürü Depo Sorumlusu Ersin Kanar, Batı Trakya'da toplanan ve tırlarla Türkiye'ye gönderilen yardım malzemelerinin İpsala'ya ulaştığını belirterek, "Yardımlar, İpsala'da büyük depoya indiriliyor. Burada kategorilere göre tasnif edilip ayrılıyor. Daha sonra ise deprem bölgesindeki ihtiyaçlara göre hangi malzemelere ihtiyaç varsa ona göre gönderiliyor. Bugüne kadar Batı Trakya'dan çok sayıda tır geldi. Yardım eden herkese teşekkürler." diye konuştu.
Kenar, depremzedelere gönderilen yardımlar nedeniyle Batı Trakya Türklerine de teşekkür etti.
Haberler
DMT kültür evi 2026 programını açıkladı
Yunanistan’ın eski Prensesi İrini son yolculuğuna uğurlandı
Rodop ilinde soğuk rekoru: Termometre -13,4 dereceyi gösterdi
İskeçe Müftülüğünün “Evliliğe İlk Adım” projesi devam ediyor
Hüseyin Zeybek’ten dört bakanlığa soru önergesi
İsrail Savunma Bakanı Katz Yunanistan’a geliyor
Trump’tan “Nobel” mektubu
Demircik köyünde yol tepkisi
Demircik – Bulgaristan yolu yarın trafiğe açılıyor
Batı Trakya Türk Kadın Platformundan yoğun katılımlı “Kadınlar Gecesi”