Anasayfa

16-02-2023
Adıyaman'daki arama - kurtarma çalışmalarına katılan Hakan Bozali GÜNDEM'e konuştu
Türkiye'deki deprem bölgesinde arama - kurtarma çalışmalarına katkı amacıyla bölgeye giden Yunan Kurtarma Ekibinde yer alan Rodop iline bağlı Aşağıköy'den Hakan Bozali GÜNDEM'e konuştu.
16 Şubat 2023 Perşembe

Türkiye'deki deprem bölgesinde arama - kurtarma çalışmalarına katkı amacıyla bölgeye giden Yunan Kurtarma Ekibinde yer alan Rodop iline bağlı Aşağıköy'den Hakan Bozali GÜNDEM'e konuştu.

Bozali, Türkiye'ye gittiği arama - kurtarma ekibiyle, 16 Şubat Perşembe sabah erken saatlerde Yunanistan'a döndü.

Ekibin Selanik'ten hareket ettiğini ve Gümülcine'den kendisinin ve adaşı Hakan Mehmetali'nin katıldığını ifade eden Hakan Bozali, ekibin en iyi şekilde çalıştığını söyledi.

Bölge insanının kendilerine çok yardım ettiğini ve yakın ilgi gösterdiğini vurgulayan Hakan Bozali, "Depremin çok güçlü olduğunu görmek mümkün. Yıkım son derece ciddi. Hayatımız boyunca unutamayacağımız şeyler yaşadık. Umarım bir an önce bölgedeki yaşam normale döner." ifadelerini kullandı.

Adıyaman'daki arama - kurtarma çalışmalarına katılan Hakan Bozali yaşadıklarını GÜNDEM'e anlattı.

Haberler


Düğün dönüşü facia: TIR gişelerde bekleyen araçlara çarptı

Azınlığı “güçsüzleştirme stratejisi”nde yeni adım

Batı Trakya Türklerini bölme düşüncesinden vazgeçmeyen anlayış

Milli ve dini değerlerimize sahip çıkmak

Yangınlarla ilgili yasakları ihlal eden 3 kişi gözaltına alındı

Egnatia Otoyolu’nda trafik yeniden açıldı

Emeklilere 250 euroluk yardım

Egnatia Otoyolu geçici olarak trafiğe kapatıldı

Gümülcine - İskeçe otoyolunda feci kaza

Şiddetli sağanak ve yıldırım uyarısı

“Kişisel Nurama” için geri sayım

Son 4 günde 242 orman yangını çıktı