Anasayfa

22-02-2023
Ünal, deprem bölgesine giden Batı Trakyalı soydaşlara teşekkür etti
Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, deprem bölgesindeki arama - kurtarma ve yardım çalışmalarına katılan Batı Trakyalı soydaşlarla çevrim içi görüşerek teşekkür etti.
22 Şubat 2023 Çarşamba



Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, deprem bölgesindeki arama - kurtarma ve yardım çalışmalarına katılan Batı Trakyalı soydaşlarla çevrim içi görüşerek teşekkür etti.

Başkonsolosluğun sosyal medya hesabından dün (21 Şubat Salı) yapılan paylaşımda, "Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrasında arama - kurtarma ve yardım faaliyetleri için Yunanistan'dan ülkemize giden soydaşlarımızla çevrim içi bir görüşme yaptık. Emekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz." ifadeleri yer aldı.

İSKEÇE AZINLIK LİSESİNDEN ZİYARET
Bu arada, İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi öğrenci temsilcileri, okul müdürü, Okul Aile Birliği üyeleri ile Encümen Heyeti dün (21 Şubat Salı) Başkonsolos Aykut Ünal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili Başkonsolosluğun sosyal medya hesabından, "Türkiye'deki depremin açtığı yaraların sarılmasına destek olan İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi öğrenci temsilcileri, Okul Müdürü, Okul Aile Birliği üyeleri ile Encümen Heyeti bugün Başkonsoslosluğumuzu ziyaret etti. Yardımları için teşekkür ederiz." paylaşımı yapıldı.



Haberler


AB’nin doğu sınır bölgeleri için ittifak girişimi

13 YDP’li vekilin dokunulmazlığı kaldırıldı

FUEN’den Yunanistan’a sert eleştiri

AB üyesi ülkeler arasında kamu borcu sıralamasında Yunanistan birinci

Miçotakis, Rama ile Atina’da görüştü

“Kan Ver Hayat Kurtar” kampanyasına yoğun ilgi

GTGB 10. Çocuk Şenliğine hazırlanıyor

ABTTF’den Strazburg’a çalışma ziyareti

AB’de göçmen sayısı 2025’te 64,2 milyona ulaştı

Egnatia Otoyolu’nda trafik düzenlemesi

Celal Bayar Azınlık Lisesi bir başarıya daha imza attı

MUSTAFA’YA SON VEDA