Anasayfa

25-02-2023
Depremzedeler için yardım kermesleri devam ediyor
Türkiye'deki depremzedelere yönelik olarak Batı Trakya genelinde yapılan yardım kermesleri devam ediyor. İskeçe iline bağlı Şahin köyü Türkiye'deki depremzedeler için ikinci kermesi düzenliyor.
25 Şubat 2023 Cumartesi

Türkiye'deki depremzedelere yönelik olarak Batı Trakya genelinde yapılan yardım kermesleri devam ediyor. İskeçe iline bağlı Şahin köyü Türkiye'deki depremzedeler için ikinci kermesi düzenliyor.

Gençlerin organizasyonu ile Şahin halkının gerçekleştireceği depremzedeler yararına yapılacak kermes 26 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek. Şahin - Sinikova karayolu üzerindeki vakıf etkinlik alanında yapılacak yardım kermesinin saat 14.00'te başlayacağı ve akşam saat 20.00'ye kadar süreceği ifade edildi. Kermes organizasyonundan yapılan açıklamada, etkinliğe tüm Batı Trakya Türklerinin davetli olduğu kaydedildi. Şahin'deki yardım kermesinden elde edilecek gelirin Türkiye'deki depremzedeler için bağışlanacağı bildirildi.

Haberler


Serez Hastanesi’nde oksijen tüpü patladı

Dedeağaç FSRU tesisi 15 Ağustos’tan itibaren yeniden faaliyete geçiyor

Hüseyin Zeybek: ‘Bu bir insanlık kervanıydı’

Gümülcine’de “Bağımlılığın İzinde” konferansı düzenleniyor

Gümülcine Celal Bayar Lisesi kitaplaştırıldı

Eski belediye meclis üyesi silahla vurularak hayatını kaybetti

AOX’un yeni teknik direktörü Angelos Hasiotis

Yahyabeyli köyünde dere yatakları temizleniyor

BTTÖB başkanından eğitim yılı sonu mesajı

Kızılağaç köyüne süt üreticileri için üç fazlı elektrik

‘İskeçe Vergi Dairesi kapatılmamalı’

Selanik’te bebeği gece boyunca balkonda bırakan ebeveynler gözaltına alındı