Anasayfa

06-03-2023
Kadınlardan Berat Kandili etkinliği
Gümülcine Seçilmiş Müftülüğüne bağlı Yetişkin Bayan Kur'an Kursu öğrencileri, bugün (6 Mart Pazartesi) Karacaoğlan Camii'inde Berat Kandili sebebiyle bir program düzenledi.
6 Mart 2023 Pazartesi

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü'ne bağlı Yetişkin Bayan Kur'an Kursu Öğrencileri, bugün (6 Mart Pazartesi) Karacaoğlan Camii'inde Berat Kandili sebebiyle bir program düzenledi.

Program Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif'in konuşması ile başladı. İbrahim Şerif konuşmasına, programa katılanları selamlayarak başladı. Şerif, pandemiden dolayı ara verilen etkinliklerin devamını temenni ettiğini belirtti. Berat Kandili'nin önemine değinen İbrahim Şerif, bu kıymetli gecenin sabahında herkesin beratını alanlardan olmasını dilediğini ifade etti.

Şerif, konuşmasının sonunda Rodop ve Evros illerinin birçok köyünden programa katılan kadınları misafir ettikleri için Karacaoğlan köyüne teşekkür etti.

Kurs öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu programın açılışını Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi Başkanı Hatice Yakup yaptı. Devamında Kur'an-ı Kerim, dualar, ilahiler, şiirler ve hikayeler okundu.

Programın sonunda katılımcılara kandil simidi ve meyve suyu ikram edildi.

Programa DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve Rodop ili PASOK milletvekili adayı Sibel Mustafaoğlu da katıldı.

Haberler


Dedeağaç’ta Uluslararası Fotoğraf Haftası etkinliği

Kış saati uygulaması 25 Ekim’de başlıyor

Gümülcine’de okullararası geri dönüşüm maratonu başlıyor

Maden sahasının kiralanması ve şirket bağışı tepki çekti

Batı Nil virüsü sonbaharda da etkisini sürdürüyor

Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi